Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις 20-23 Ιανουαρίου 2020
Δημοσιεύθηκε:


Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις 20 – 23 Ιανουαρίου και μάθε πως θα επηρεάσει το ζώδιο σου η είσοδος του Ήλιου στον Υδροχόο.

Ο Ήλιος στον Υδροχόο: Η φράση “Όλοι μαζί μπορούμε” είναι πιο επίκαιρη από ποτέ!

Ο Ήλιος συνεχίζει την διαδρομή του στο μονοπάτι του ουρανού, και αφήνει πίσω του τον Αιγόκερω για να περάσει τη Δευτέρα στην επόμενη φάση του σε αυτήν του Υδροχόου.

Στον Αιγόκερω αναζήτησε την κοινωνική του καθιέρωση και την επαγγελματική του εξέλιξη, κι εδώ στο επόμενο βήμα του, παρατηρεί από μια τελείως άλλη οπτική γωνία τις ατέλειες αυτού του κόσμου.

 

Βλέπει τους ανθρώπους γύρω του να αναζητούν το βόλεμα, να σφυρίζουν αδιάφορα μπροστά στην δυστυχία των άλλων, να θέτουν ως πρώτο και κύριο μέλημά τους το χρήμα, να μην συγκινούνται από τίποτα, να ζουν τη “μέρα της μαρμότας”, όπως σε εκείνη την ταινία όπου ο πρωταγωνιστής Μπίλ Μάρευ, ζει ξανά και ξανά με απαράλλακτη ρουτίνα την ίδια μέρα , ώσπου αναγκάζεται να αναθεωρήσει τις προτεραιότητες του.

Μόνο που εδώ, στην πραγματική ζωή, το έργο είναι πολύ πιο βαρύ και προβλέψιμο. Πολύ λίγοι θα ξεφύγουν από το Μάτριξ της καθημερινότητας και θα αναζητήσουν διαφορετικές αξίες.

Αυτός είναι ο Υδροχόος. Ένας μοναχικός επαναστάτης που θλίβεται απ΄ όλα όσα παρατηρεί και εύκολα μπορεί να αποτραβηχτεί στο περιθώριο. Πιστεύει βαθιά μέσα του πως η σωτηρία αυτού του κόσμου, είναι υπόθεση όλων μας και δεν θα διστάσει να δώσει μάχες για την ιδεολογία του. Ξέρει πως κανείς δεν είναι αποκομμένος από τους γύρω του, κανείς δεν λειτουργεί σαν μονάδα, κάθε τι που κάνουμε μας συνδέει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο με τους γύρω μας.

Κι ενώ στον Αιγόκερω θα αναζητήσει την κοινωνική αποδοχή, στον Υδροχόο δεν θα διστάσει ακόμα και να περιθωριοποιηθεί όταν αυτά που υπάρχουν γύρω του τον βρίσκουν αντίθετο.

Στο διάστημα που θα διανύσουμε, η σύνδεση με τους γύρω μας αποκτά ένα άλλο χρώμα. Ίσως λιγότερο συναισθηματικό, αλλά με περισσότερη διάθεση αλληλεγγύης και βοήθειας. Οι φιλίες εξυψώνονται, περνούν σε πρώτη προτεραιότητα, καθώς και οι παρέες ή οι συλλογικές δράσεις. Το “όλοι μαζί μπορούμε” είναι σίγουρα μια φράση που αντιπροσωπεύει τον Υδροχόο.

Είναι μια εποχή που η ανάγκη για μικρές ή μεγαλύτερες επαναστάσεις μπορεί να συμβάλουν σε σημαντικές αλλαγές στις ζωές μας.

Και η αρχή γίνεται με τον Ήλιο να συναντά τον Ουρανό στις αρχικές μοίρες των ζωδίων του Υδροχόου και του Ταύρου.

Θα υψώσουν την δική τους σημαία απέναντι σε ότι μπορεί να δοκιμάζει τα όρια σου, τις αντοχές σου και την υπομονή σου.

Ενώ θα σπείρουν τους δικούς τους σπόρους αμφιβολίας στην ψυχή σου, γεννώντας σου διάφορα ερωτήματα:

Τι κάνω εδώ;
Πόσο μου αρέσει αυτό που κάνω;
Πόσο συμβιβασμένος είμαι;
Πιστεύω σε αυτό που υπηρετώ;
Αυτά και άλλο πολλά και το πώς εσένα σου κάνει νόημα μέσα σου, είναι ερωτήματα που θα σε ταλανίσουν και θα σε πιέσουν να τους βρεις απαντήσεις.

Δεν είναι τωρινά. Τα κουβαλάς εδώ και καιρό, αλλά τα αφήνεις σε μια γωνία του μυαλού σου… Συχνά νοιώθεις πως δεν έχεις τις απαντήσεις τους.

Τώρα όμως επιστρέφουν. Πιο έντονα και πιο απαιτητικά. Και παράλληλα με αυτά, υπάρχουν και τα αντίστοιχα γεγονότα που τα συνοδεύουν. Γεγονότα που σκάνε ξαφνικά, απρόσμενα για να φωτίσουν αυτές ακριβώς τις πτυχές σου. Να σε κάνουν να δεις να καταλάβεις, να βρεις τις απαντήσεις σου. Και μπορεί με Ήλιο – Ουρανό να μη γίνεται και με τον πιο εύκολο τρόπο, όμως αν κοιτάξεις μέσα σου θα βρεις όλες εκείνες τις απαντήσεις που αναζητάς…

Γιατί ότι χρειάζεσαι βρίσκεται εκεί… στο θησαυροφυλάκιο της ψυχής σου…
Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι των πρώτων ημερών ή όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στις πρώτες μοίρες των ζωδίων, οι μέρες αυτές μπορεί να σας φέρουν αντιμέτωπους με το ξαφνικό και το απρόσμενο… αυτό που μπορεί να αλλάζει άρδην το σκηνικό της ζωής σας… Μα για σκεφτείτε: μήπως είναι ο τρόπος να απελευθερωθείτε από κάτι που δεν τολμούσατε να κάνετε μόνοι σας; Μήπως είναι η αρχή μιας σημαντικής αλλαγής; Γιατί τις τελικές απαντήσεις εσείς θα τις δώσετε…

Η συνάντηση της Αφροδίτης με τον Δία την Πέμπτη, είναι ένας λόγος για να χαμογελάσουμε και να δούμε την καθημερινότητα πιο χαλαρά.

Φυσικά είναι και ένας λόγος που μπορεί να οδηγήσει σε κατανάλωση, και να κάνουμε αγορές που μας φτιάχνουν την διάθεση.

Ωστόσο οι δύο αυτοί ευμενείς πλανήτες, μπορεί να ανοίξουν και ευκαιρίες, τόσο σε θέματα που αφορούν την επαγγελματική ζωή, όσο να ανανεώσουν και την προσωπική σου.

Στην καλύτερη των περιπτώσεων συντελούν στην ισορροπία του κλίματος που δίνει ευκαιρίες για να το ρίξουμε έξω και να περάσουμε καλά.

Κυρίως αν ανήκεις στους Ταύρους, Καρκίνους, Παρθένους, Σκορπιούς, Αιγόκερους και Ιχθύες του δευτέρου δεκαημέρου, θα έχεις πολλούς λόγους να χαρείς και ευχαριστηθείς την κοινωνική σου ζωή. Για κάποιους ωστόσο οι εκπλήξεις δεν θα λείψουν. Και η τύχη επίσης!

Δείτε το βίντεο μας, για να μάθετε πως οι τωρινές όψεις της αστρολογίας θα επηρεάσουν την καθημερινότητα σας.

Πηγή: .myastro.gr

 

ΠΗΓΗ

Διαβάστε επίσης. . .

Ειδήσεις

ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ: Το σχέδιο του Πώποτα ναυαγεί! Κινδυνεύει να ξυλοκοπηθεί

Δημοσιεύθηκε: 28/02/2020 – 11:43 Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο της σειράς ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ Όλο το χωριό περιμένει τα επερχόμενα εγκαίνια του καινούργιου Καφέ της Χαράς. Ο Περίανδρος συνωμοτεί με τον

Ειδήσεις

Να ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ξανά τον κόσμο! Αποχαιρετούν τον “ΜΑΥΡΟ” Φεβρουάριο…

Δημοσιεύθηκε: 28/02/2020 – 11:38 Κατά τον «μαύρο» Φεβρουάριο στον θεσμό του πρωταθλήματος, τεχνική ηγεσία και παίχτες του Απόλλωνα, δεν έχασαν μόνο πολύτιμο έδαφος για την υπόθεση διεκδίκησης του τίτλου. Απώλεσαν και την εμπιστοσύνη της μεγάλης

Ειδήσεις

Το «βουνό» του Best Friend’s Fear αποκαλύπτεται! (video)

Δημοσιεύθηκε: 28/02/2020 – 11:36 Συνέντευξη στο Πρωινό έδωσε ο Γιώργος Αμπελιώτης, το «βουνό» που τρομάζει τους πάντες στο «Best Friend’s Fear». Μεταξύ άλλων μίλησε για τις αντιδράσεις του κόσμου όταν το βλέπει από κοντά, την

Ειδήσεις

Λ. Μενδώνη για Άλκη Ζέη: “Το έργο της ανήκει σε όλους μας και σε όλες τις ηλικίες”

Δημοσιεύθηκε: 28/02/2020 – 11:34 «Με το έργο της και τη δημιουργική κοινωνική της παρουσία, η ‘Αλκη Ζέη χαρακτήρισε και άφησε το αποτύπωμά της σε μια ολόκληρη κατηγορία της νεοελληνικής λογοτεχνίας. Μαζί της μεγάλωσαν διαδοχικά γενεές.

Ελλάδα

Πάτρα: Συνεχίζουν να καταφθάνουν καρναβαλιστές – 140 δρομολόγια του ΚΤΕΛ σήμερα

Δημοσιεύθηκε: 28/02/2020 – 11:31 Μπορεί οι εκδηλώσεις του Πατρινού Καρναβαλιού να ακυρώθηκαν μετά την απόφαση του υπουργείου Υγείας και της κυβέρνησης, όμως ήδη από το μεσημέρι της Πέμπτης, όταν ο Βασίλης Κικίλιας ανακοίνωσε τις δυσάρεστες

Ειδήσεις

Προσλήψεις διευθυντικών στελεχών στη ΔΕΗ

Δημοσιεύθηκε: 28/02/2020 – 11:30 Η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού (ΔΕΗ) Α.Ε. προκηρύσσει τη θέση του Διευθυντή της Διεύθυνσης συνεργασιών, Εξαγορών και Συγχωνεύσεων, με σκοπό την πρόσληψη στελέχους υψηλού επιπέδου επιστημονικής κατάρτισης και επαγγελματικής εμπειρίας κτηθείσας σε