Της έλεγαν να μην κάνει ΠΟΤΕ παιδιά λόγω της Σπάνιας Γεννητικής της Πάθησης αλλά ΔΕΝ τους Άκουσε! Δείτε ΠΩΣ γεννήθηκε το μωρό της!


Η νέα μαμά Bobbie Jo Theriault δέχονταν bullying σαν παιδί εξαιτίας της σπάνιας γεννητικής της πάθησης η οποία της προκάλεσε ένα ασυνήθιστα δυσανάλογο σχήμα κεφαλιού. Αλλά πήρε γενναία την απόφαση να κάνει τα δικά της μωρά, παρότι είχε 50/50 πιθανότητες να  τους μεταφέρει την πάθηση.

ntaniela2222

Τα τρίδυμα που απέκτησε, ο Kaydence, η Kaylin και ο Taylor, γεννήθηκαν με το σύνδρομο Crouzon και υπεβλήθησαν σε πολλαπλά χειρουργεία στο παιδιατρικό νοσοκομείο St Vincent Peyton στην Indianapolis για να διορθώσουν τα κρανία τους. Η Bobbie Jo και ο άντρας της Jason, 40 ετών, έχουν επίσης έναν γιο, 6 ετών, που έχει επίσης την ίδια πάθηση και υπεβλήθη σε χειρουργείο όταν ήταν μόλις ενός έτους. Η γεννητική αυτή πάθηση προκαλεί την ταχεία ανάπτυξη του κρανίου του μωρού, αφήνοντας το με ένα ασυνήθιστα μεγάλο και δύσμορφο κεφάλι και τα μάτια του να προεξέχουν επικίνδυνα.

Τα τρίδυμα όμως της οικογένειας τώρα αναρρώνουν καλά και αναπτύσσονται σε υγιή και ευτυχισμένα παιδιά που θα μπορούν να έχουν μια φυσιολογική ζωή.

Τώρα αν μας ρωτάτε αν όλο αυτό άξιζε ή όχι τον κόπο…τότε δυστυχώς η απάντηση δεν θα είναι θετική. Αν έχετε διαφορετική άποψη παρακαλούμε αφήστε μας τα σχόλια σας.


Like