Στις 30 Σεπτεμβρίου – 2 Οκτωβρίου 2020 μετατίθεται το 5ο Συμπόσιο Ενεργειακής Μετάβασης

Δημοσιεύθηκε:

Καθώς ο κορωνοϊός  (COVID-19) συνεχίζει να εξαπλώνεται σε όλο τον κόσμο και οι επιπτώσεις του γίνονται ολοένα και πιο αισθητές, η Ελληνική Εταιρεία Ενεργειακής Οικονομίας μεταθέτει το 5ο Συμπόσιο Ενεργειακής Μετάβασης από 13-15 Μαΐου για την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου έως και την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2020.
Παρακολουθούμε συνεχώς και στενά την κατάσταση στη χώρα μας και στο εξωτερικό και βασική μας προτεραιότητα παραμένει η ασφάλεια και η υγεία των συνεργατών, των μελών και των συνέδρων μας.
Στη HAEE, επιλέγουμε να δούμε αυτή την τεράστια ανθρωπιστική, πρωτίστως, κρίση σαν μία ευκαιρία να σκεφτόμαστε περισσότερο προοδευτικά, να γίνουμε πιο συμπονετικοί με το συνάνθρωπο και στο τέλος αυτής της δύσκολης πρόκλησης να βγούμε όλοι πιο δυνατοί.
Σας ευχαριστούμε όλους για την υποστήριξη και το ενδιαφέρον σας και ανυπομονούμε να σας δούμε στο πλαίσιο του Συμποσίου της ΗΑΕΕ.
Μείνετε ασφαλείς και συντονιστείτε στο 5ο Συμπόσιο Ενεργειακής Μετάβασης της ΗΑΕΕ, για να δείτε όλες τις νέες ημερομηνίες σχετικά με την εγγραφή σας και το Call for Papers.

Πηγή