Κερατσίνι: Επίσκεψη Πατούλη στο υπό ανέγερση Κέντρο Υγείας Αστικού Τύπου

Δημοσιεύθηκε:

Στο υπό ανέγερση Κέντρο Υγείας Αστικού Τύπου στο Κερατσίνι, βρέθηκαν την Παρασκευή ο δήμαρχος της πόλης Χρήστος Βρεττάκος, ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, η αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Σταυρούλα Αντωνάκου και ο προϊστάμενος της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Επιχειρησιακού Προγράμματος (ΕΥ∆ΕΠ) της Περιφέρειας Αττικής Δ. Δρόσης.

Παρόντες επίσης ήταν ο Διοικητής της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας (ΥΠΕ) Χ. Ροϊλός και εκπρόσωποι της κατασκευάστριας εταιρείας. Ο Γ. Πατούλης ενημερώθηκε για την πορεία των έργων, καθώς και για τον σημαντικό ρόλο που αναμένεται να διαδραματίσει για την περιοχή η νέα δομή πρωτοβάθμιας φροντίδας.

«Ιδιαίτερα σημαντικό έργο όχι μόνο για την πόλη μας, αλλά για την ευρύτερη περιοχή του Πειραιά» χαρακτήρισε το ΚΥ ο Χρ. Βρεττάκος και ανέφερε ότι για περίπου 20 χρόνια, κάτοικοι και δημοτικές αρχές, πάλευαν για την ανέγερσή του. Ωστόσο, όπως σημείωσε, αυτό πήρε σάρκα και οστά, χάρη στην εξαιρετική συνεργασία της δημοτικής αρχής με την πρώην περιφερειάρχη Ρένα  Δούρου, τον αντιπεριφερειάρχη Γ. Γαβρίλη και τον υπουργό Υγείας της προηγούμενης κυβέρνησης.

«Αυτή η συνεργασία συνεχίζεται και σήμερα με τη νέα Περιφερειακή Αρχή, με στόχο την αποπεράτωση του έργου και την κατάλληλη στελέχωσή του. Στόχος είναι η όσο το δυνατόν πιο γρήγορη ολοκλήρωσή του, με σκοπό η νέα δομή να παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες πρωτοβάθμιας φροντίδας προς τους πολίτες».

Πηγή

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Προσθέστε το σχόλιο σας