ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ: Η μεγάλη αλλαγή – Τι θα αλλάξει στη σειρά 4 μήνες μετά

Δημοσιεύθηκε:


Τα τελευταία γεγονότα στη ζωή όλων των ηρώων στις ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ φέρνουν νέα δεδομένα.

Ο Μιλτιάδης είναι σίγουρος πως ο Μελέτης έχει σχέση με τον θάνατο του Γιάννου. Τότε, η Ανέτ αποφασίζει να του πει όλη την αλήθεια πως ο νεαρός είναι γιος της, φέρνοντας τον. Μιλτιάδη σε ακόμα χειρότερη θέση. Την ίδια στιγμή, στο σπίτι των Σεβαστών έχουν έρθει τα πάνω κάτω με την απόφαση της Πηνελόπης να ζητήσει διαζύγιο σπό τον Κλεομένη, όμως ο Δούκας βρίσκει μια λύση που θα κρατήσει τον άντρα της κοντά τπς.

Ωστόσο, ο Μελέτης παίρνει μία απόφαση που θα είναι καθοριστική για τη ζωή όλων, καθώς δεν μπορεί να διαχειριστεί τη νέα πραγματικότητα στη ζωή του. Ο νεαρός φεύγει κρυφά από όλους και κανείς δεν ξέρει πού βρίσκεται. Την ίδια στιγμή, το Διαφάνι ζει στον παλμό των εκλογών. Ψηφίζει σύσσωμο και εκλέγει κοινοτάρχη, ωστόσο το εκλογικό αποτέλεσμα θ’ ανατραπεί με την υπόγεια παρέκβαση του Δούκα. Κι ενώ το σχέδιο του τελευταίου δείχνει να πηγαίνει μια χαρά, δέχεται ένα τηλεφώνημα που θα τα ανατρέψει όλα.

Από την άλλη, π Ασημίνα αποκαλύπτει στον Ιορδάνη όλη την αλήθεια για την εγκυμοσύνη της Δρόσως και εκείνος την εγκαταλείπει. Τέσσερις μήνες μετά, η ζωή στο Διαφάνι κυλάει για άλλους όμορφα, για άλλους δύσκολα και για άλλους βασανιστικά… Η Δρόσω, μετά τη διάλυση του αρραβώνα της, ζει απομονωμένη μέχρι να φέρει το μωρό της στον κόσμο και να το δώσει στην Ασημίνα και στον Νικηφόρο.

Η Ελένη μοιράζει την καθημερινότητα της ανάμεσα στη Δρόσω και στον Κυπραίο, ενώ ο Λάμπρος και η Θεοδοσία περιμένουν τα χαρτιά του διαζυγίου για να λήξει και επίσημα ο γάμος τους, διαβάζουμε στο my tv. Παράλληλα, ο συνεταιρισμός δυναμώνει, ενώ ο Δούκας αρχίζει να φοβάται την επιρροή τους.

Η Ανέτ, με τη βοήθεια του Νέστορα και του Μιλτιάδη, κάνει τα αδύνατα δυνατά για να εντοπίσει τον Μελέτη, ενώ η Πηνελόπη συνεχίζει να ζει εγκλωβισμένη σ’ έναν αδιέξοδο γάμο.

 

Μάλιστα, κατηγορεί την Ανέτ για την εξαφάνιση του νεαρού, αν και συμβαίνει κάτι αναπάντεχο.

Την ίδια ώρα, ο Νικηφόρος και η Μυρσίνη ανησυχούν για τπν ψυχική υγεία της Ασημίνας, που δείχνει να βουλιάζει μέρα με την ημέρα, χωρίς να μπορεί ούτε να φάει ούτε να κοιμηθεί, ενώ “το μυστικό τους κινδυνεύει ν’ αποκαλυφθεί από έναν άντρα που καταφθάνει στο χωριό, αποφασισμένος να προκαλέσει προβλήματα. Η Μυρσίνη ανησυχεί για τον μυστηριώδη άντρα που βρήκε την Ασημίνα.

Η επιστροφή στο χωριό του Σταμάτη Μαυρουδή, άντρα της Βιολέτας, θα δημιουργήσει μεγάλη αναστάτωση σε όλους.

Πηγή: gossip-tv.gr

Πηγή

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Προσθέστε το σχόλιο σας