ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Εξελίξεις: Η Μεγάλη ζήλια της Λενιώς

Δημοσιεύθηκε:

Ανατρεπτικές εξελίξεις στη συνέχεια της αγαπημένης σειράς ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ
Ο Κυπραίος, δείχνοντας το καλό του πρόσωπο, κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Νέστορα όσο και της Μάρθας.
Μάλιστα, σύμφωνα με τις εξελίξεις που σας εξασφαλίσαμε, η γυναίκα χωρίς να της περνάει από το μυαλό πως εκείνος σκότωσε τον άντρα της, ερωτεύεται τον Κυπραίο και τον διεκδικεί. Παράλληλα, η Ασημίνα φτάνει στα άκρα και κατηγορεί τη Δρόσω πως εκείνη προκάλεσε τον Σέργιο ερωτικά.

Ο Κυπραίος προσπαθεί να εξιλεωθεί για τα εγκλήματα που έχει δια-πράξει αλλά παράλληλα φτάνει στα άκρα προκειμένου αυτά να μπν αποκαλυφθούν σε κανέναν. Η ζωή, όμως, του παίζει περίεργα παιχνίδια με ανυπολόγιστες συνέπειες. Ο ίδιος, όπως ήδη έχουμε παρακολουθήσει, προσέγγισε τη Μάρθα και λέγοντάς της ένα ψέμα κατάφερε να κατευνάσει τον θυμό της για τον Νέστορα.
Στα μάτια της Μάρθας ο Κυπραίος είναι ένας ήρωας πολέμου που βρέθηκε στο πλευρό του άντρα της τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής του λίγο πριν εκτελεστεί. Τα συναισθήματά της, όμως, για εκείνον μέρα με την ημέρα αλλάζουν.

Η Μάρθα γοητεύεται από τη συμπεριφορά του Κυπραίου αλλά και από τον τρόπο ζωής του και τον φλερτάρει διακριτικά. Εκείνος βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση και έχει πολλές τύψεις. Ωστόσο, το ενδιαφέρον της Μάρθας για το πρόσωπό του προκαλεί τη ζήλια της Ελένης, γεγονός που κάνει τον ίδιο να αναθαρρήσει για τα αισθήματά της προς το πρόσωπό του.
Τις επόμενες μέρες, όμως, ο Κυπραίος βρίσκεται αντιμέτωπος με τη… θεία δίκη μέσω ενός ανθρώπου που μπορεί να τον ξεσκεπάσει εύκολα για τον φόνο του Σαράντη Γεωργαλά. Αυτός ο άνθρωπος δεν είναι άλλος από τον μοναχό Ματθαίο. Ο Θωμάς για πρώτη φορά είναι σε αδιέξοδο και αναγκάζεται να παραδεχτεί στον μοναχό την εγκληματική του πράξη κατά του Γεωργαλά.

 
Όμως η ομολογία του θα πάρει μια απρόσμενη τροπή. Αργότερα, η Μάρθα προσπαθεί με κάθε τρόπο να βρίσκεται συνεχώς κοντά του και να τον διεκδικεί. Μάλιστα, τον αιφνιδιάζει όταν του εξομολογείται πως νιώθει όμορφα κοντά του. Ο θωμάς, όμως, την απωθεί ευγενικά.
Ωστόσο, την επόμενη μέρα, η πραγματική του ταυτότητα απειλείται να αποκαλυφθεί, καθώς ένα γράμμα για τον Νέστορα ίσως περιέχει την απάντηση που ψάχνει για το ποιος είναι πραγματικά ο Θωμάς Κυπραίος.
Πηγή: serfare.com

ΠΗΓΗ

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Προσθέστε το σχόλιο σας