8 ΛΕΞΕΙΣ – Εξελίξεις: Η Σμαράγδα τα χάνει όλα στον τζόγο! Ο άγριος εκβιασμός

Δημοσιεύθηκε:

Καταιγιστικές εξελίξεις στα νέα επεισόδια της αγαπημένης σειράς 8 ΛΕΞΕΙΣ
Χάος θα επικρατήσει στα επόμενα επεισόδια της σειράς «8 Λέξεις». Η Σμαράγδα θα δούμε να τα χάνει όλα στον τζόγο, και ο Άκης θα της ασκήσει έναν άγριο εκβιασμό. Έχουμε την εξέλιξη πριν παιχτεί στην τηλεόραση.
Η Σμαράγδα, αν και συνεχώς υπόσχεται να σταματήσει να παίζει, κάνει ακριβώς το αντίθετο, βουλιάζει στον τζόγο σε σημείο που φτάνει στο χείλος του γκρεμού. Η καταστροφή δεν αργεί να έρθει και ο Ακης βρίσκει την ευκαιρία να πάρει αυτό που ήθελε πάντα. Τη Σμαράγδα μόνο δική του…

Η Σμαράγδα για μια ακόμα φορά λέει ψέματα στον Σίμο και πηγαίνει στη χαρτοπαικτική λέσχη. Ομως, τα πράγματα δεν πάνε καλά και χάνει ένα πολύ μεγάλο ποσό. Το γεγονός αυτό την αναγκάζει να παραδεχτεί την αλήθεια στον Σίμο: «Ναι, σου είπα ψέματα! Πήγα στη λέσχη και τα έχασα όλα, καταλαβαίνεις; Τι θα κάνω;», αναρωτιέται και μαζί οι δυο τους παραδέχονται ότι πρέπει να κάνουν τα πάντα για να βάλουν ένα τέλος σ’ αυτόν τον εθισμό τους.
Ωστόσο η Σμαράγδα όχι μόνο δεν τηρεί την υπόσχεσή της, αλλά εθίζεται όλο και περισσότερο στη χαρτοπαιξία. Ετσι ο Λουκάς παρακαλάει τον Σίμο: «Μόνο εσύ μπορείς να τη βοηθήσεις. Σε παρακαλώ, κάνε κάτι να τη σταματήσεις πριν είναι αργά», τον ικετεύει. Την ίδια στιγμή ο Ακης μαθαίνει πως η Σμαράγδα συνεχίζει να πηγαίνει στη λέσχη και της τρίζει για μια ακόμα φορά τα δόντια: «Εκεί κατάντησες; Να τρέχεις σαν ρεμάλι στις λέσχες και να χαρτοπαίζεις; Κοίτα τα χάλια σου! Στον δρόμο θα μείνεις κι εμένα ξέχνα με», της τονίζει.

Παράλληλα, ο εκβιασμός της Στέλλας πιάνει τόπο και η Σμαράγδα αναγκάζεται να ενδώσει. Βλέποντας τις οικονομίες της να κάνουν φτερά, η Σμαράγδα ξορκίζει τον Σίμο: «Τέλος τα αστεία, πρέπει να κάνουμε μια σοβαρή προσπάθεια για να κόψουμε αυτό το άσχημο συνήθειο», του λέει και συμφωνούν ότι είναι στο χείλος του γκρεμού και δεν έχουν άλλα περιθώρια. Ετσι η Σμαράγδα και ο Σίμος κάνουν μια μεγάλη προσπάθεια να απεξαρτηθούν από τον τζόγο, αλλά η Σμαράγδα είναι ήδη στην άκρη του γκρεμού σε ό,τι αφορά τη δουλειά της, αφού έχει αφήσει απλήρωτες τις μοδίστρες του ατελιέ. Το μυαλό της για άλλη μια φορά πάει στον τζόγο για να ξεχρεώσει και λίγο αργότερα ο Σίμος με τη Σμαράγδα πάνε στη λέσχη του υποκόσμου και το ζευγάρι χάνει πάλι ένα μεγάλο ποσό. Η μόνη λύση που μπορεί να βρει, για να ξεχρεώσει τις μοδίστρες και όπου αλλού χρωστάει, είναι είναι ο Ακης.

 
Ετσι η Σμαράγδα αποφασίζει να ζητήσει δανεικά από τον Ακη κι αυτός δεν χάνει την ευκαιρία να την εκβιάσει, λέγοντάς της: «Σμαράγδα, κοίτα για πρώτη και για τελευταία φορά. Είμαι διατεθειμένος να σου δώσω τα λεφτά που χρωστάς και να σε σώσω, αν και δεν θα έπρεπε, μόνο όμως αν χωρίσεις με αυτόν που έχεις μαζέψει και τον διώξεις από το σπίτι… χθες!». Η Σμαράγδα όμως δεν του δίνει καμία απάντηση, ενώ συνεχίζει να βυθίζεται όλο και περισσότερο στα χρέη της και τα πράγματα δείχνουν πως θα χάσει ακόμα και το ατελιέ της.
Πηγή: youweekly.gr

ΠΗΓΗ

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Προσθέστε το σχόλιο σας