ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ – Εξελίξεις: Ο Μιχάλης κάνει πρόταση γάμου στην Ιωάννα

Δημοσιεύθηκε:

Καταιγιστικές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ

Η Μαρίνα, παρά την αντίθετη γνώμη όλων γύρω της, συνεχίζει να σπρώχνει τον Μιχάλη στην αγκαλιά της Ιωάννας κι έρχεται όλο και πιο κοντά με τον Χατζή.

Ο Αντρέας το αντιλαμβάνεται και την προειδοποιεί να προσέχει και να μην εμπιστεύεται τον επιχειρηματία.

Ο Μιχάλης, από την πλευρά του, δυσκολεύεται να διαχειριστεί τον χωρισμό του με την Μαρίνα, γεγονός που προκαλεί την Ιωάννα να μιλήσει στην Μαρίνα.

 

Ο Χατζής στο μεταξύ εξακολουθεί να το παίζει σε διπλό ταμπλό, πολιορκώντας ταυτόχρονα και την Μαρίνα και την Έλλη που έχει γοητευθεί απ’ αυτόν και ζηλεύει για άλλη μια φορά τη Μαρίνα.

Στη συνέχεια η Μαρίνα έχει ένα ακόμα θέμα να αντιμετωπίσει καθώς έρχεται αντιμέτωπη με την Κλειώ που έχει αναγνωρίσει στο πρόσωπο του Φώτη το φονιά της μητέρας της και απειλεί να τον κλείσει φυλακή.

Η Μαρίνα προσπαθεί να βρει μια άκρη και ζητάει από τον Φώτη λεπτομέρειες για το παρελθόν που τον συνδέει με το Νίκο.

Κι ενώ η Έλλη υποκύπτει στη γοητεία του Χατζή και ο Άρης τους βλέπει να φιλιούνται, ο Μιχάλης κάνει πρόταση γάμου στην Ιωάννα.

ΠΗΓΗ

Διαβάστε επίσης. . .

Media

ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 42 (VIDEO)

Δημοσιεύθηκε: 13/11/2019 – 04:31 Ειδήσεις NewsUP.gr – Ότι συμβαίνει… Ανεβαίνει!!! Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες για ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 42 (VIDEO) Δείτε σε video το νέο επεισόδιο της καθημερινής σειράς ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ

Ειδήσεις

Σε αυτή τη νορβηγική πόλη απαγορεύεται να… πεθάνεις

Δημοσιεύθηκε: 13/11/2019 – 04:30 Ειδήσεις NewsUP.gr – Ότι συμβαίνει… Ανεβαίνει!!! Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες για Σε αυτή τη νορβηγική πόλη απαγορεύεται να… πεθάνεις Στη Νορβηγία και την απομακρυσμένη πόλη των 2.000 κατοίκων Longyearbyen το μοναδικό πρόβλημα δεν είναι μόνο

Media

8 ΛΕΞΕΙΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 79-80 (VIDEO)

Δημοσιεύθηκε: 13/11/2019 – 04:01 Ειδήσεις NewsUP.gr – Ότι συμβαίνει… Ανεβαίνει!!! Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες για 8 ΛΕΞΕΙΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 79-80 (VIDEO) Δείτε τα νέα επεισόδια της σειράς 8 ΛΕΞΕΙΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 79-80 Η Ηλιάνα δεν δείχνει διατεθειμένη

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*