ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ Β ΚΥΚΛΟΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 159-160

Δημοσιεύθηκε:


Δείτε τι θα συμβεί στα τελευταία επεισόδια της σειράς ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ στο β΄κύκλο

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 159-160

Επεισόδιο 159

Η δίκη της Κάτιας ξεκινάει κι εκείνη φοβάται πως θα καταδικαστεί. Ο Αργύρης, με την κάλυψη του Γιάννη, ξεκλέβει λίγη ώρα για να δει κρυφά την Κάτια. Ο Στάθης ακούει κατά τύχη μία συζήτηση μεταξύ Ανδρέα και Ζωής και βγάζει το συμπέρασμα πως η Ζωή και ο Ανδρέας διατηρούν σχέση κρυφά από την Ρένα.

Οι καταθέσεις του Φώτη και του Αργύρη δημιουργούν κλίμα υπέρ της Κάτιας και ο εισαγγελέας κάνει μία πρόταση συμβιβασμού στην Μαρίνα που την βάζει σε δίλημμα.

 

Επεισόδιο 160 (Τελευταίο)

Η δίκη της Κάτιας συνεχίζεται. Η Μαρίνα είναι αποφασισμένη να αγωνιστεί για την αθώωση της μητέρα της ως το τέλος. Όλοι ξέρουν πως το μεγάλο χαρτί τους είναι να τηρήσει η Εύα τη συμφωνία της με τον Αργύρη και να στηριχθεί έτσι το άλλοθι της Κάτιας.

Αλλά η Εύα, επαληθεύει τις ανησυχίες τους. Καταπατά τη συμφωνία, το άλλοθι γκρεμίζεται και μαζί οι ελπίδες όλων.ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ Β ΚΥΚΛΟΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 159-160

 

Η Μαρίνα, όμως, θα τολμήσει να ρισκάρει το μεγαλύτερό της άσσο. Θα καταφέρει να σώσει τη μητέρα της από το να καταδικαστεί για ένα έγκλημα που δεν έχει κάνει;

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ Β ΚΥΚΛΟΥ

149 ΕΔΩ

150 ΕΔΩ

151 ΕΔΩ

152 ΕΔΩ

153-154 ΕΔΩ

155-156 ΕΔΩ

157-158 ΕΔΩ

Δείτε εδώ όλα τα επεισόδια της σειράς ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ

ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ Β ΚΥΚΛΟΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 159-160

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ FANS

Πηγή

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Προσθέστε το σχόλιο σας