ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 56 (VIDEO)
Δημοσιεύθηκε:

Δείτε σε video το νέο επεισόδιο της καθημερινής σειράς ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 56

Η Μαρίνα απογοητεύεται που δεν είδε τελικά την Κάτια, ενώ η εξήγηση του Αργύρη δεν πείθει ούτε την Μαρίνα, ούτε τον Μιχάλη. Η Μαρίνα υποψιάζεται τον Αργύρη, ενώ ο Μιχάλης αποκαλύπτει στην Μαρίνα πως η Κάτια δεν ήθελε να μάθει τίποτα η Μάρθα, γιατί δεν την εμπιστεύεται. Η Μαρίνα τα χάνει.

Ο Φώτης, θέλοντας να παρευρίσκεται στη συνάντηση των δύο γυναικών, το σκάει από την αποθήκη του μπαρ και συλλαμβάνεται.

Ο Νίκος φαίνεται να έχει χάσει τελείως τον έλεγχο και σκέφτεται σοβαρά να τελειώνει με την Κάτια, η οποία περνάει μαρτυρικές ώρες στα χέρια του. Την παράνοιά του ενισχύει και η Μάρθα που, φοβούμενη ότι θα αποκαλυφθούν όλα, τον πιέζει να σκοτώσει την Κάτια.

Στο μεταξύ η Ιωάννα ανησυχεί για τις καθημερινές επαφές του Μιχάλη με τη Μαρίνα και μετά από μια συζήτηση με την Έλλη, ζητάει από τον Μιχάλη να κόψει κάθε επαφή με την Μαρίνα.

Δείτε το video και ΕΔΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ Β ΚΥΚΛΟΥ

ΠΗΓΗ

Διαβάστε επίσης. . .

Ειδήσεις

Brexit: “Πολιτικό μίσος” και αλληλοκαρφώματα στο debate Τζόνσον

Δημοσιεύθηκε: 07/12/2019 – 09:21 Brexit: Οι αλληλοκατηγορίες για το Brexit και το εθνικό σύστημα υγείας, καθώς και η δημόσια ασφάλεια, η οικονομία και το «πολιτικό μίσος» χρωμάτισαν την τελευταία τηλεμαχία ενόψει των πρόωρων εκλογών της

Κόσμος

Μπόρις Τζόνσον: «Κερδίζω τις εκλογές και βγαίνουμε οριστικά από την ΕΕ στις 31 Ιανουαρίου»

Δημοσιεύθηκε: 07/12/2019 – 09:17 Η κλεψύδρα αδειάζει αλλά χωρίς αγωνία για το αποτέλεσμα των βουλευτικών  εκλογών, καθώς όλες οι δημοσκοπήσει δείχνουν Μπόρις Τζόνσοιν και μάλιστα με μεγάλο προβάδισμα. Η πρόταση που υπέβαλε, προ τετραετίας, ο

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*