Γυναίκα χωρίς όνομα επεισόδιο 115 β κύκλος: Η Μαρίνα παίρνει μια σημαντική απόφαση

Δημοσιεύθηκε:

Γυναίκα χωρίς όνομα επεισόδιο 115, β κύκλος. Η Μαρίνα παίρνει μια σημαντική απόφαση σχετικά με το μέλλον της Μάρθας…

ΣΕΝΑΡΙΟ: Μαρία Γεωργιάδου
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Βίκυ Μανώλη, Λίνος Χριστοδούλου
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: Pedio Productions

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ: Μαριάννα Τουμασάτου, Ντόρα Μακρυγιάννη, Κώστας Καζανάς, Ευαγγελία Μουμούρη, Μαρκέλλα Γιαννάτου, Θανάσης Πατριαρχέας, Αλεξάνδρα Ταβουλάρη, Παναγιώτης Νάτσης, Αντώνης Βλοντάκης, Κώστας Ανταλόπουλος, Γιώργος Μακρής, Σοφία Πριόβολου, Γιάννης Αθητάκης, Τατιάνα Μελίδου και Μαρία Παπαφωτίου.
Στον ρόλο της «Μάρθας», η Ταμίλλα Κουλίεβα. Στον ρόλο του «Πέτρου», ο Θοδωρής Κατσαφάδος.

Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς Γυναίκα χωρίς όνομα είδαμε πως η Μαρίνα σοκάρεται όταν μαθαίνει το σχέδιο της Κάτιας και του Φώτη, ενώ η Ρένα περιμένει να μάθει τα αποτελέσματα της εξέτασής της.

Γυναίκα χωρίς όνομα Επεισόδιο 115, β κύκλος.

Η Μαρίνα συνειδητοποιεί πως η φωτογραφία από την φυλακή – με την ίδια, τη Ρένα και τη Μάρθα – βρίσκεται στα χέρια του Νίκου και άρα κινδυνεύει να φτάσει στα χέρια του αστυνόμου που σφίγγει όλο και περισσότερο τον κλοιό γύρω της. Ο Φώτης, για να την προστατέψει, προτείνει να υποκύψουν στον εκβιασμό του Νίκου, ακόμα κι αν αυτό οδηγήσει τον ίδιο στη φυλακή. Η Μαρίνα δεν είναι έτοιμη να το δεχτεί, προτιμά να ανταλλάξει τον φάκελο του Νάσου, που ενοχοποιεί το Νίκο.  Την ίδια στιγμή, τα αποτελέσματα από την αξονική της Ρένας, σκορπάνε χαρά, αλλά δείχνουν και την απόσταση που έχει πια η Μάρθα από όλες τους. Ο Χατζής αποκαλύπτει στην Έλλη ότι γνωρίζει πως το παιδί που κυοφορεί είναι δικό του και η Κλειώ «βλέπει», επιτέλους, το πραγματικό πρόσωπο του ανθρώπου που χρόνια πριν σκότωσε την μητέρα της μπροστά στα μάτια της… Η Μαρίνα παίρνει μια σημαντική απόφαση σχετικά με το μέλλον της Μάρθας…

Γίνετε μέλη ← για να μάθετε πρώτοι της νέες εξελίξεις

Δείτε τα επόμενα επεισόδια εδώ → Γυναίκα χωρίς όνομα Επεισόδια

ΠΗΓΗ