Connect with us

Ειδήσεις

Ταινία του Bollywood γυρίστηκε στην Καβάλα: Δείτε τα γυρίσματα στην πόλη

Το Bollywood έλαμψε στην Ελλάδα, καθώς επέλεξε για να γυρίσει μια φαντασμαγορική ταινία στην πανέμορφη πόλη της Καβάλας. Η λαμπερή  Avenue Premiere πραγματοποιήθηκε  στον  ιστορικό χώρο της Ταινιοθήκης της Ελλάδος στην Αθήνα, με την πρωταγωνίστρια και παραγωγό του «Die Tomorrow», Kashmera Shah, που έδωσε το παρών, να δηλώνει περισσότερο Ελληνίδα, πια, παρά Ινδή.

Στην ταινία πρωταγωνιστεί το διάσημο καλλιτεχνικό ζευγάρι του Bollywood, Κrushna Abhishek και η πρώην Μις Ινδία, Kashmera Shah, ενώ ήδη έχει μεταγλωττιστεί στα αγγλικά και στα ελληνικά, καθώς θα συμμετέχει στο Διεθνές Φεστιβάλ των Καννών και αμέσως μετά θα ξεκινήσει η παγκόσμια διανομή της.

Το διάσημο καλλιτεχνικό ζευγάρι του Bollywood, Kashmera Shah με τον σύζυγό της, Κrushna Abhishek

«Απόλαυσα από καρδιάς τον χρόνο μου στην Καβάλα, λάτρεψα την πόλη και τις ομορφιές της, τα γυρίσματα και η όλη διαδικασία είχε πολύ άγχος, αλλά η πόλη έχει μια θετική αύρα που μου μετέδιδε γαλήνη και ηρεμία. Μετά από αυτή την δουλειά αισθάνομαι περισσότερο Ελληνίδα από Ινδή», δήλωσε στο protothema.gr η Kashmera Shah, ένα μεγάλο αστέρι στο χώρο του θεάματος στην Ινδία.

Η Kashmera Shah μίλησε για την ταινία «ύμνο» στις ομορφιές της πριγκίπισσας της Μακεδονίας, δική της παραγωγή,  και για το πώς η ίδια έγραψε την ιστορία. «Το να φτιάχνεις μια ταινία είναι σαν να δίνεις σε ένα παιδί το πρώτο του βιβλίο. Πρόκειται για μια άκρως στρεσογόνο κατάσταση, γιατί ποτέ δεν γνωρίζεις ποιο θα είναι το τελικό αποτέλεσμα. Κάθε μητέρα βλέπει το παιδί της ως το πιο όμορφο, αλλά όταν αυτό εκτεθεί στο κοινό θα λάβει άλλες κριτικές. Κάπως έτσι, συμβαίνει και σε μια ταινία. Ενα παιδί γεννιέται σε εννέα μήνες, το δικό μου έργο χρειάστηκε 15 μήνες για να δει το φως. Η παραγωγή μπορεί φαινομενικά να δείχνει ακριβή, ωστόσο, οφείλω να τονίσω ότι το budget ήταν συγκεκριμένο. Η ταινία αναφέρεται σε έναν νεαρό άντρα που θέλει, για άγνωστους λόγους, να αυτοκτονήσει. Κι εκεί παρουσιάζομαι εγώ, που καλούμαι να τον βοηθήσω, με πολλές αποτυχημένες προσπάθειες. Το μήνυμα που θέλει να επικοινωνήσει η ταινία είναι ότι ο άνθρωπος πρέπει να επιλέγει τη ζωή. Πρόκειται για μια «μαύρη» κωμωδία, που στοχοποιεί και τα social media (instagram – facebook) που επηρεάζουν αρνητικά τους νέους, και δεν χαίρονται τις μικρές σπουδαίες στιγμές της ζωής. Το σωστό είναι να επιλέγεις τη ζωή».

kavala_photo_teliki
Από αριστερά, η πρωταγωνίστρια Kashmera Shah, η πρέσβειρα της Ινδίας, Shamma Jain, μαζί με την πρόεδρο της «Δημωφέλειας» Καβάλας, Αναστασία Ιωσηφίδου

Όσοι παρακολούθησαν το φιλμ, είχαν να πουν μόνο αυτό: «Εϊναι η πιο ”φρέσκια” παραγωγή ταινίας Bollywood που έχω παρακολουθήσει. Λαμπερή, γρήγορη και καθόλου βαρετή, ευχάριστη αλλά και με έντονη συγκινησιακή διάθεση, με μεγάλο avantage τα κινηματογραφικά γυρίσματα στο ιστορικό κέντρο της Καβάλας και σε κάθε τοπίο που άξιζε να προβληθεί. Η Ελληνική σημαία που κυμάτιζε στο Κάστρο ήταν αδιαμφισβήτητα, μια ”δυνατή” εικόνα».

kavala_girismata

 

krusna_kavala
krusna_girls

 

kavala
Η Kashmera Shah μαζί με τον πρωταγωνιστή της ταινίας «Die Tomorrow», ανερχόμενο αστέρι Rishabh Chauhan δίπλα στα καταγάλανα ελληνικά νερά

 More in Ειδήσεις

Send this to a friend