Επίσημος Προμηθευτής και Πάροχος Υπηρεσιών της Διαχειριστικής Αρχής της Περιφέρειας ΑΜ-Θ – EVROS NEWS
Δημοσιεύθηκε:

Αφήσαμε να περάσουν κάποιες ημέρες, να εκτεθούν ακόμα περισσότερο όσοι δημοσίευσαν και υιοθέτησαν τις καταγγελίες εναντίον του Κώστα Πιτιακούδη και του Evros-news.gr του ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου Αλεξανδρούπολης Παύλου Μιχαηλίδη και σας παρουσιάζουμε συγκεκριμένα έγγραφα.

Στον συγκεκριμένο δημοτικό σύμβουλο λοιπόν και στα ΜΜΕ της περιοχής, συγκεκριμένα επίσης και μετρημένα στα δάχτυλα του ενός χεριού, που ήταν αναμενόμενο να προβάλλουν έντονα και να κάνουν “σημαία” την ανακοίνωση του κ.Μιχαηλίδη, τονίζοντας ότι κλήθηκα να πάρω μέρος σε μειοδοτικό διαγωνισμό του δήμου Αλεξανδρούπολης χωρίς να έχω τις προϋποθέσεις, ΑΠΑΝΤΩ:

Από τις 4 Δεκεμβρίου 2019 έχω ενταχθεί στον κατάλογο προμηθευτών και παρεχόντων υπηρεσιών για κατηγορίες ενεργειών Τεχνικής Υποστήριξης της Εφαρμογής της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Ε.Π. Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, του ΕΣΠΑ δηλαδή.

ΙΔΟΥ ΚΑΙ Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΟΠΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ

Από τις 13 Νοεμβρίου 2019 κατέθεσα την αίτηση, μαζί με όλα τα απαραίτητα έγγραφα και τα δικαιολογητικά, στις 29.11.2019 με το Πρακτικό της η Επιτροπή Αξιολόγησης για ένταξη στον κατάλογο προμηθευτών και παρόχων υπηρεσιών για κατηγορίες ενεργειών Τεχνικής Υποστήριξης της Εφαρμογής της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Ε.Π. Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης εισηγήθηκε την εγγραφή μου και με απόφαση που δημοσιεύθηκε στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ στις 4-12-2019, προβλέπεται ότι:
1. Εγκρίνουμε την ένταξη στον κατάλογο προμηθευτών και παρεχόντων υπηρεσιών για κατηγορίες ενεργειών Τεχνικής Υποστήριξης της Εφαρμογής της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Ε.Π. Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

ΙΔΟΥ Η ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ

Γι’ αυτό κλήθηκα από τον δήμο Αλεξανδρούπολης να πάρω μέρος, μαζί με άλλους δύο, στην Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για το έργο: «ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ, ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΒΑΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ» συνολικού προϋπολογισμόυ πενήντα οκτώ χιλιάδων εννιακοσίων ενενήντα εννέα ευρώ και είκοσι λεπτών (58.999,20 €).

Υπέβαλα λοιπόν τον φάκελο με την προσφορά στην αρμόδια υπηρεσία του δήμου Αλεξανδρούπολης και βρισκόμαστε εν αναμονή της αποσφράγισης από την αρμόδια Επιτροπή Διαγωνισμού που την αποτελούν υπάλληλοι του δήμου και στη συνέχεια την απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής που θα επιλέξει τον μειοδότη. Αυτόν δηλαδή που θα κάνει την μικρότερη από οικονομική άποψη προσφορά και φυσικά θα έχει τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Φυσικά δεν πρόκειται για απ’ ευθείας ανάθεση, όπως πονηρά προσπάθησα να εμφανίσει ο δημοτικός σύμβουλος κύριος Μιχαηλίδης, χρησιμοποιώντας ως τίτλο “πάρτι απ’ ευθείας αναθέσεων”, αλλά και κάποια ΜΜΕ γράφοντας και υποστηρίζοντας ότι δεν είχα το δικαίωμα συμμετοχής. ως Επίσημος Προμηθευτής και Πάροχος Υπηρεσιών για Δημοσιότητα, Προβολή και Πληροφόρηση, φυσικά και το είχα.

Προτρέπω μάλιστα και όσους βρήκαν αφορμή να βγάλουν τα προσωπικά κόμπλεξ τους εναντίον μου, τις πικρίες και τα χειρότερα ένστικτα τους, να κάνουν το ίδιο. Να εγγραφούν δηλαδή ως Επίσημοι Προμηθευτές και Πάροχοι Υπηρεσιών της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, ώστε να διεκδικούν με διαγωνισμούς και όχι απ’ ευθείας αναθέσεις όπως συμβαίνει συνήθως τώρα, την υλοποίηση έργων από δήμους με το συγκεκριμένο αντικείμενο.

Κώστας Πιτιακούδης

 

ΠΗΓΗ

Διαβάστε επίσης. . .

Ελλάδα

Τα 10 σχέδια έκτακτης ανάγκης της κυβέρνησης για τον κορωνοϊό

Δημοσιεύθηκε: 25/02/2020 – 13:32 Πάνω από δέκα διαφορετικά σχέδια έκτακτης ανάγκης για το ενδεχόμενο εξάπλωσης του κορωνοϊού στη χώρα έχει επεξεργαστεί και είναι έτοιμη να θέσει σε εφαρμογή η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας. Καθένα απ’

Ειδήσεις

My style Rocks: Ο Λάκης Γαβαλάς έδειξε πώς να δέσουμε μια πασμίνα αλά αραβικά

Δημοσιεύθηκε: 25/02/2020 – 13:32 Στο χθεσινό επεισόδιο του My Style Rocks, η Κορίνα εμφανίστηκε ντυμένη στα λευκά και το concept της ήταν ότι έκλεψαν το αυτοκίνητο της Ζάννα και πήγε στην αστυνομία μαζί της για

Κόσμος

Κορωνοϊός: Κλείνει σχολεία, θέατρα, γήπεδα και ΜΜΜ η κυβέρνηση

Δημοσιεύθηκε: 25/02/2020 – 13:26 Την έκδοση Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου με μέτρα πρόληψης για τον κορωνοϊό, ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας. Όπως είπε ο κ. Πέτσας ο κορωνοϊός εξακολουθεί να παραμένει μια ήπια νόσος όμως

Ειδήσεις

Special Report: Τα αποψινά θέματα της εκπομπής

Δημοσιεύθηκε: 25/02/2020 – 13:25 Ο Τάσος Τέλλογλου και μαζί του ο Αντώνης Φουρλής αλλά και οι έμπειροι reporters του ειδησεογραφικού τμήματος του ΑΝΤ1 παρουσιάζουν μεγάλες έρευνες, αποκαλυπτικά θέματα, αποκλειστικές συνεντεύξεις, διεισδυτικά ρεπορτάζ, συναρπαστικές αφηγήσεις και