ΕΡΩΤΑΣ ΜΕΤΑ: Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια;
Δημοσιεύθηκε:

Ένας μάρτυρας-κλειδί στην υπόθεση της Άννας, ο Γκαλτάς, πεθαίνει κάτω από πολύ μυστηριώδεις συνθήκες.

Ο θάνατος της Άννας προκάλεσε απέραντη θλίψη στους οικείους της αλλά και πολλά αναπάντητα ερωτήματα στα οποία καλείται να βρει απαντήσεις η Αστυνομία.

Οι Αστυνομικές Αρχές συλλαμβάνουν τον Δημήτρη, καθώς πιστεύουν πως γνωρίζει πολλά και μπορεί να ρίξει φως στην υπόθεση.

Ωστόσο, έρχεται ακόμη μία ανατροπή, καθώς ο Εύθυμης δεν αναγνωρίζει τον Δημήτρη, γεγονός που προβληματίζει τον Γιώργο και τον Φώτη και τους οδηγεί να σκεφτούν πως κάποιος τον εκφόβισε.

Τότε ο Γιώργος κρίνει απαραίτητο να επιστρέψει στο χωριό και να συνεχίσει την ερευνά του.

Μάλιστα, αποφασίζει να επισκεφθεί τον γείτονα του Αποστόλη, τον Γκαλτά, ο οποίος έχει σοβαρές πληροφορίες για την υπόθεση της Άννας και πλέον θεωρείται μάρτυρας-κλειδί.

Σύμφωνα με το my tv, ο Γιώργος έχει εναποθέσει τις ελπίδες του στον Γκαλτά, αλλά τα γεγονότα, ακόμη μία φορά, τον προλαβαίνουν.

Ο Γκαλτάς εντοπίζεται νεκρός πριν προλάβει να ομολογήσει όσα γνωρίζει και ο αιφνίδιος θάνατος του προβληματίζει τόσο τον Γιώργο όσο και τον Φώτη, οι οποίοι δεν πείθονται με το πόρισμα που τους παρουσιάζουν οι τοπικές Αρχές και πιστεύουν πως κάτι κρύβεται πίσω από το περιστατικό.

Την ίδιο ώρα, πίσω στην Αθήνα, η Αντιγόνη, φοβούμενη πως η ζωή του Κωνσταντίνου βρίσκεται σε κίνδυνο, πιέζει όλο και περισσότερο για τη μεταφορά του θέλοντας να προστατεύσει τον γιο της με κάθε τρόπο από τον άνθρωπο που προκάλεσε το ατύχημα του και σκότωσε την Άννα, ο οποίος κυκλοφορεί ακόμη ελεύθερος!

Πηγή: govastileto.gr

ΠΗΓΗ

Διαβάστε επίσης. . .

Media

ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 60 (VIDEO)

Δημοσιεύθηκε: 07/12/2019 – 02:05 Δείτε σε video το νέο επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 60 Κανένα εμπόδιο δεν μπορεί να σταματήσει την Κική από το να πάει στον γάμο της, ακόμα κι

Media

Θέλουν να σκοτώσουν τον Νίκο

Δημοσιεύθηκε: 07/12/2019 – 02:02 ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ: Η Κάτια δέχεται την πρόταση του Αργυρή να βγάλουν τον Νίκο από τη μέση. Λίγο μετά, η Μαρίνα θα ενημερώνει τον τελευταίο ότι η Μαρίνα κατευθύνεται σπίτι

Ειδήσεις

Η Μαρίνα διώχνει τον Βλάση

Δημοσιεύθηκε: 07/12/2019 – 01:53 Εξελίξεις Έλα Στη Θέση Μου: Ο Μάρκος συνεχίζει να πολιορκεί τη Ρενάτα και αυτή τη φορά προσπαθεί να την πείσει να βγει μαζί του ενώ ο Αχιλλέας λείπει σε επαγγελματικό ραντεβού.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*