Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 9/1/17 έως 15/1/17


Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από   9/1/17 έως  15/1/17
ΚΡΙΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα θα είσαι αρκετά δραστήριος. Με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται την Πέμπτη στο ζώδιο του Καρκίνου, θέματα σχέσεων και επαγγελματικών ενδιαφερόντων θα φανερωθούν ύστερα από πολύ συγκεκριμένες διαδικασίες, τις  οποίες πρέπει να υποψιαστείς, αλλά και να αντέξεις. Θα υποχωρήσουν οι καθυστερήσεις στους τομείς που επηρεάστηκαν και θα έχεις αρκετή βοήθεια στη διεκπεραίωση των υποχρεώσεών σου. Το επαγγελματικό περιβάλλον θα συνεχίζει να παίζει σημαντικό ρόλο στην καθημερινότητα, παρόλα αυτά θα βρεις τρόπο και χρόνο για να περάσεις μηνύματα εκεί που θέλεις και για να ανταποκριθείς σε μερικά καλέσματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η Αφροδίτη από τους Ιχθείς σου δίνει τις καλύτερες επιρροές της για να περάσεις πολύ καλά στη σχέση σου. Ο ερωτισμός, αλλά και η καλή σου συμπεριφορά, θα κάνουν το σύντροφό σου να μην μπορεί να σου αρνηθεί τίποτα και το πάθος θα υπερισχύσει καθ’ όλη την διάρκεια της εβδομάδας. Μην αφήσεις τις καλές επιρροές των πλανητών να πάνε χαμένες και άδραξε την ευκαιρία για να πας τη σχέση σου ένα βήμα πιο πέρα από τα συνηθισμένα. Όσο για εσένα που ταλαιπωρείσαι ακόμη από τη μοναξιά, πρέπει να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου και να τολμήσεις να ρισκάρεις να ξεκινήσεις μία σχέση με ένα φιλικό σου πρόσωπο, που τα ερωτικά συναισθήματα που έχετε ο ένας για τον άλλον είναι ιδιαίτερα έντονα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στη δουλειά σου, αυτήν την εβδομάδα θα έχεις μια ισορροπία, ενώ πολλά πράγματα που μέχρι τώρα ήταν σε προβλημάτιζαν έντονα, θα αρχίσουν να κινούνται σε αργούς ρυθμούς μεν, ωστόσο θα εξελίσσονται. Μπορείς να επαναπροσδιορίσεις τις επαγγελματικές σου σχέσεις και να λύσεις γραφειοκρατικά θέματα. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην κατάσταση που θέλεις. Φρόντισε αυτήν την περίοδο να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις που έχεις και αναβάλλεις συνεχώς.

ΤΑΥΡΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα θα ζήσεις περίεργες και επεισοδιακές ημέρες. Φυλάξου από τα αναπάντεχα και από ανθρώπους που δεν έχουν καλές προθέσεις απέναντί σου. Η Αφροδίτη από τους Ιχθείς εξυπηρετεί τα αισθηματικά σου ενδιαφέροντα, ενώ η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 12 στον Καρκίνο, σε βοηθά να επισπεύσεις την τακτοποίηση τυπικών και οικονομικών σου υποθέσεων. Εάν τυχόν οι σκοπιμότητές σου συναντήσουν εμπόδια που θα προέρχονται από το γενικότερο κλίμα της εποχής, βρες έναν έξυπνο τρόπο για να τα ξεπεράσεις. Η κούραση και οι ευθύνες δε θα λείψουν, για αυτό είναι σκόπιμο να φροντίσεις τον εαυτό σου και την υγεία σου. Απόφυγε διαφωνίες με συνεργάτες και λανθασμένες επιλογές κάθε είδους.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου μπορείς να πλησιάσεις το σύντροφό σου και να του μιλήσεις για αυτά που σε στεναχωρούν και σε κρατούν σε απόσταση, φίλε Ταύρε. Αν όντως του δώσεις να καταλάβει τα παράπονά σου, τότε το κλίμα μεταξύ σας θα βελτιωθεί κατά πολύ και εσύ θα είσαι πιο ήσυχος. Το Σαββατοκύριακο δε θα ήταν άσχημη ιδέα να έκανες μια μικρή απόδραση, για να αναθερμάνετε τον έρωτα σας. Και εσύ που θέλεις να διώξεις τη μοναξιά από κοντά σου, η Αφροδίτη θα σου χαρίσει τόσες πολλές κατακτήσεις, που δε θα ξέρεις ποιον ή ποια να πρωτοδιαλέξεις για σύντροφο.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Η εβδομάδα αυτή βελτιώνει την επικοινωνία σου και θα σε βοηθά να συνεργαστείς με τον καλύτερο τρόπο, ώστε να ξεκολλήσεις κάποια θέματα που αφορούν στη δουλειά σου και σε κρατούν πίσω στα σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις. Καινούργια ξεκινήματα και συζητήσεις μπορούν να γίνουν σε θεωρητικό επίπεδο, αλλά όχι να επιτευχθούν αυτή τη χρονική περίοδο. Τα οικονομικά σου θα πάνε αρκετά καλά αυτήν την εβδομάδα. Οι αποδόσεις σου είναι πολύ καλές και θα αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αυτήν την εβδομάδα θα πρέπει να είσαι προσεχτικός. Την Πέμπτη πραγματοποιείται η Πανσέληνος στον Καρκίνο και χρειάζεται να δείξεις περισσότερη μεθοδικότητα στις κινήσεις σου και περισσότερη προσοχή στις λεπτομέρειες των συνεργασιών σου. Εξυπηρέτησε τις βασικές σου ανάγκες και άφησε στο περιθώριο ό,τι μπορεί να μεταβάλει το πρόγραμμά σου. Μικρή βελτίωση θα παρατηρηθεί στα οικονομικά σου και γενικότερα θα σου δοθεί η πίστωση που χρειάζεσαι ή μια μικρή χάρη που έχεις πρόσφατα ζητήσει από τους ανθρώπους με τους οποίους συμβιώνεις ή εξαρτάσαι. Συναισθηματικά θα υπάρχει ένταση και εναλλαγή διάθεσης, αλλά στο χέρι σου έγκειται η επιτυχία του προσδοκώμενου αποτελέσματος.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Θα μπορέσεις να συνυπάρξεις ειρηνικά με το σύντροφό σου χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, αν χαμηλώσεις τους τόνους στη μεταξύ σας επαφή. Η Αφροδίτη στους Ιχθείς σε ευνοεί να κάνεις αλλαγές, που θα φέρουν ένα νέο τόνο στη σχέση σου, ώστε να βγεις από τη ρουτίνα. Και αν ακόμη ψάχνεις να βρεις το άτομο που θα σε κάνει ευτυχισμένο, μην παραιτείσαι τώρα από την αναζήτηση, αλλά βγες έξω περισσότερο, γιατί έχεις πολλές πιθανότητες να συναντήσεις αυτόν ή αυτήν που έχεις ονειρευτεί.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Η δουλειά σου πηγαίνει πολύ καλά και εσύ συνεχίζεις σε γρήγορους ρυθμούς, για να μπορέσεις να προλάβεις όλα αυτά που την προηγούμενη περίοδο ήταν σε στασιμότητα. Θα δεχτείς καινούργιες προτάσεις που θα είναι συμφέρουσες για εσένα, αλλά μην τις αποδεχτείς ακόμη, γιατί χρειάζεται κάποια πράγματα να ωριμάσουν πρώτα. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν και θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις πολλές υποχρεώσεις που έχεις μέχρι τώρα. Στα μέσα της εβδομάδας απόφυγε να παρασυρθείς σε περιττά έξοδα, γιατί η Πανσέληνος θα σε παραπλανήσει με ψευδείς υπολογισμούς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα θα έχεις μία ομαλή καθημερινότητα. Βρίσκεσαι στο ξεκίνημα ενός περίεργου μήνα και διευκολύνεσαι τις επόμενες μέρες να πετύχεις στόχους ή να φτάσεις σε προορισμούς, που έχεις από καιρό ορίσει. Με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται την Πέμπτη στο ζώδιό σου και να σε επηρεάζει θετικά, διαχειρίσου έξυπνα τα οικονομικά και τα πρακτικά σου θέματα και κέρδισε τον χαμένο χρόνο από ευκαιρίες ή ευκολίες που θα υπάρξουν. Η εποχή τείνει να βελτιωθεί και εσύ θα μπορέσεις να είσαι πιο κοντά στα σημεία που έχεις ορίσει ως πρώτο κατόρθωμα. Τα εξωτερικά γεγονότα θα συνεχίζουν να σε απασχολούν και ο ελεύθερος χρόνος σου θα είναι λίγος. Συναισθηματικά θα υπάρχει πρόκληση, το ενδιαφέρον σου ξαφνικά θα ενταθεί, αλλά το αποτέλεσμα δεν είναι βέβαιο πως θα αποδειχθεί τόσο ικανοποιητικό, όσο το υπολόγιζες εξαρχής.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η σχέση σου βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο. Η Αφροδίτη στους φιλικούς για εσένα Ιχθείς, σου φωνάζει ότι τώρα πρέπει να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις, ώστε να περνάς καλύτερα εσύ και ο σύντροφός σου. Και αν ακόμη ψάχνεσαι και δεν έχεις βρει κάποιο ταίρι που θα σε ενθουσιάζει, μπορείς να εξομολογηθείς τα βαθύτερα συναισθήματά σου σε ένα πρόσωπο που έχεις γνωρίσει τελευταία και έχεις πολλές πιθανότητες να ξεκινήσεις μία ερωτική σχέση μαζί του.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στη δουλειά σου τα καταφέρνεις μια χαρά και μπορείς αυτές τις ημέρες να κάνεις και τις αλλαγές που έχεις κατά νου εδώ και καιρό. Μην τρομάζεις με κάποια εμπόδια που θα παρουσιαστούν, γιατί δεν είναι τόσο αξεπέραστα όσο φαίνονται εξαρχής. Αν φανείς συνετός και τυπικός στη διευθέτηση των αρμοδιοτήτων σου, τότε θα αποφύγεις και δυσάρεστες συνέπειες, αλλά και θα εκτιμηθείς αναλόγως από τους ανωτέρους σου για την εργατικότητά σου. Οικονομικά, μπορείς να ωφεληθείς σημαντικά αν διεκδικήσεις με έξυπνο τρόπο την αύξηση που δικαιούσαι καιρό τώρα.

ΛΕΩΝ
Αυτήν την εβδομάδα θα πρέπει να σκέφτεσαι πολύ προτού πράξεις το οτιδήποτε. Αυτήν την εβδομάδα πραγματοποιείται η Πανσέληνος την Πέμπτη και αυτό συμβάλλει στο να αναπτύξεις νέες απόψεις για τον εαυτό σου, τις σχέσεις σου και τη ζωή σου την ίδια, αγαπητέ Λέοντα. Χωρίς να παραμελείς τα οικονομικά σου προβλήματα, που δεν είναι λίγα, ασχολήσου από εδώ και πέρα με τον εαυτό σου, τα προσωπικά σου και οτιδήποτε κάνεις δημιουργικά αυτή την εποχή. Κινήσου λίγο περισσότερο και εκφράσου άλλο τόσο, προκειμένου εκείνοι που σε αφορούν να σε αξιολογήσουν σωστά. Οι καθυστερήσεις δε θα λείψουν, αλλά θα παρατηρηθεί ένας σταδιακός ανεφοδιασμός για όλες τις απώλειες που έχεις υποστεί μέχρι τώρα. Θα περάσεις ευχάριστα και στα αισθηματικά σου, χωρίς όμως αυτό να το παίρνεις ως σταθερό δεδομένο προς το παρόν.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Αυτήν την εβδομάδα θα μπορέσεις να λύσεις πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει η σχέση σου τον τελευταίο καιρό. Φρόντισε να βάλεις νέες, πιο γερές βάσεις στη σχέση σου, αλλά και να πείσεις το σύντροφό σου να σου κάνει όλα τα χατίρια. Αν ακόμη μιλάς με τη μοναξιά, φρόντισε να περνάς το χρόνο σου όσο καλύτερα μπορείς, να μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και το σύμπαν σου επιφυλάσσει πολλά και καλά πράγματα στο μέλλον.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Η εβδομάδα αυτή σου δίνει τις καλύτερες επιρροές του για να ξεπεράσεις πολλά θέματα που σε αγχώνουν στη δουλειά σου, αγαπημένε Λέοντα. Θέματα που ήταν σε στασιμότητα και αναβολές θα υποχωρήσουν και εσύ θα νιώσεις λίγο καλύτερα από τις προηγούμενες μέρες. Νέοι, ιδιαίτερα συναρπαστικοί ορίζοντες ανοίγονται τώρα μπροστά σου, αλλά για να τους κατακτήσεις χρειάζεται κόπος. Τα οικονομικά σου δε θα είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Πρόσεξε, ωστόσο, να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά, γιατί ολοένα και κάποιο έξτρα εισόδημα μπορείς να κερδίσεις από την ενασχόληση σου με κάτι, που μέχρι τώρα το αντιμετώπιζες ως χόμπι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα θα ζήσεις όμορφες εμπειρίες. Η Αφροδίτη και ο Άρης στο ζώδιο των Ιχθύων εξακολουθούν να ανανεώνουν τη διάθεση και τις δραστηριότητές σου. Τώρα διαφαίνεται περισσότερη τύχη στα επαγγελματικά σου, ενώ οι συμπτώσεις στην επικοινωνία δίνουν διεξόδους, αλλά και ενίσχυση των θέσεών σου. Συνέχισε να οργανώνεις προσεκτικά τα επόμενα βήματά σου και μη βιάζεσαι να κοινοποιείς τα σχέδια σου σε τρίτους. Η εβδομάδα αυτή κλείνει πιο ικανοποιητικά από όσο είχες υπολογίσει, αρκεί να αποφύγεις αντιθέσεις ή ρήξεις με παράγοντες της δουλειάς ή της ζωής σου, που δεν μπορούν να αγνοηθούν ακόμα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η σχέση σου πηγαίνει καλά, αλλά με τις τόσες υποχρεώσεις που έχεις στους άλλους τομείς της ζωής σου, ίσως παραμελήσεις λίγο το σύντροφό σου και έρθεις αντιμέτωπος με παράπονα και γκρίνιες. Για να τις αποφύγεις, πέρασε χρόνο μαζί του και μην προσπαθήσεις να συνδυάσεις επάγγελμα και οικογένεια για ακόμη μία φορά, γιατί θα αποτύχεις παταγωδώς. Η Πανσέληνος πάντως, που πραγματοποιείται την Πέμπτη στον Καρκίνο, σε ευνοεί, οπότε τα καλύτερα είναι μπροστά σου. Και αν ακόμη η μοναξιά δε λέει να φύγει από κοντά σου, ίσως πρέπει να ρίξεις λίγο τον πήχη στις φιλοδοξίες που έχεις για το άλλο σου μισό και να γίνεις πιο συγκαταβατικός και συνετός σε αυτά που αναζητάς. Έτσι θα έχεις περισσότερες πιθανότητες να το βρεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Από την πρώτη μέρα της εβδομάδας οι υποχρεώσεις που θα έχεις θα είναι πολλές και ίσως μάλιστα σου ανατεθούν κι άλλες. Μην τις αρνηθείς, αλλά ούτε και να δημιουργήσεις πρόβλημα. Αναπροσάρμοσε το πρόγραμμα και το χρόνο σου στα νέα δεδομένα, σκύψε το κεφάλι και δούλεψε εντατικότερα, γιατί η επαγγελματική καταξίωση που προσδοκάς είναι πολύ κοντά σου. Τα οικονομικά σου θα έχουν μια αστάθεια, γι’ αυτό πρέπει να προσέχεις τις κινήσεις που κάνεις. Απόφυγε να πάρεις σημαντικές αποφάσεις και μην κάνεις καθόλου έξοδα.


Like
ΖΥΓΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα θα πρέπει να είσαι προσεχτικός. Προβλήματα κάθε είδους θα σε απασχολήσουν στο ξεκίνημα της εβδομάδας, αλλά το καλό των επόμενων ημερών είναι ότι γίνεται μια αισθητή βελτίωση στα οικονομικά σου και για αρκετούς και στον αισθηματικό τομέα. Οι πλανήτες, και ιδιαίτερα η Πανσέληνος που πραγματοποιείται την Πέμπτη στον Καρκίνο, σε υποχρεώνουν να περάσεις στο επόμενο στάδιο αναθεωρήσεων, κυρίως σε συνεργασίες και σε σχέσεις. Τόσο τις εξωτερικές όσο και τις εσωτερικές αλλαγές που γίνονται, δες τες με καλό μάτι και όχι απαισιόδοξα. Βρίσκεσαι σε ένα κομβικό σημείο μετάβασης και θα χρειαστεί να περάσει αρκετός καιρός μέχρι να διαμορφωθεί ένα κλίμα σταθερότητας και ασφάλειας στη ζωή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η σχέση σου θα πάει καλά, αρκεί μερικές φορές να μπορείς να συγκρατείς τα νεύρα σου, γιατί μπορεί να πεις λόγια που θα στεναχωρήσουν το σύντροφό σου, φίλε Ζυγέ. Το Σαββατοκύριακο είναι πλανητικά ιδανικό για να δραπετεύσεις σε μία κοντινή εκδρομή, έχοντας για παρέα μόνο ο ένας τον άλλον, μακριά από τα άγχη της καθημερινότητας που επιβαρύνουν το κλίμα της σχέσης σας. Αν ακόμη δεν έχεις βρει το κατάλληλο ταίρι που θα σου δώσει την ευτυχία, μην το βάζεις κάτω και με τα άστρα να σε ευνοούν, τόλμησε να εξομολογηθείς τον έρωτα σου στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Η ανταπόκρισή του θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σου και έχεις πολλές πιθανότητες να ξεκινήσεις τώρα μία ερωτική σχέση μαζί του.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στη δουλειά σου, οι συμβιβαστικές λύσεις είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεσαι για να μην διαταραχθούν οι σχέσεις σου με κάποιους από τους συναδέλφους σου, που εκτιμάς. Στο ξεκίνημα της εβδομάδας μπορείς να κάνεις συζητήσεις για καινούργια ξεκινήματα ή για αλλαγές που θέλεις να κάνεις και αφορούν το αντικείμενό σου. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν, αλλά έχεις πολλές υποχρεώσεις και έξοδα. Απόφυγε στα μέσα της εβδομάδας να κάνεις πολλά έξοδα και περιττές αγορές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα θα πρέπει να σκεφτείς λίγο περισσότερο τις κινήσεις σου και τα λόγια σου. Την Πέμπτη πραγματοποιείται η Πανσέληνος στο ζώδιο του Καρκίνου και πρέπει να αναθεωρήσεις το πρόγραμμά σου και να επαναπροσδιορίσεις τις τρέχουσες φιλοδοξίες σου, αγαπητέ Σκορπιέ, ώστε να μπορέσεις να ανταποκριθείς αποτελεσματικά στις αντιξοότητες που θα σου παρουσιαστούν. Στο μεταξύ, μην αμελείς τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις όσο και αν είναι ψυχαναγκαστικές, εκμεταλλεύσου ευκαιρίες για οικονομική βελτίωση και ανταποκρίσου σε προτάσεις που κρύβουν ενδιαφέρον. Στα ερωτικά σου θα υπάρχει ένα κλίμα περιπέτειας, το οποίο θα σε εμπνεύσει και για αλλά πράγματα. Τέλος, φρόντισε την ψυχική σου καλή κατάσταση.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η αισθηματική σου ζωή χρειάζεται την παρουσία σου, αν θέλεις να τη βελτιώσεις. Με το να απέχεις και να ασχολείσαι συνεχώς με την δουλειά σου, σε λίγο καιρό ο σύντροφός σου θα πάψει να είναι πλάι σου και να σε φροντίζει. Πρέπει επειγόντως να κάνεις κάτι για να τον πλησιάσεις και να τον φέρεις πιο κοντά σου, τόσο συναισθηματικά όσο και πρακτικά. Αν ακόμη μιλάς μόνο με τη μοναξιά, μην το βάζεις κάτω και απαισιοδοξείς. Μπορείς να διασκεδάζεις, να περνάς όσο καλύτερα μπορείς και η γνωριμία που περιμένεις δε θα αργήσει να έρθει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στη δουλειά σου θα τα πας καλά, αν είναι προσεχτικός σε αυτά που έχεις δρομολογήσει να κάνεις και πάψεις να είσαι επιπόλαιος. Η καθημερινότητά σου θα είναι πολύ έντονη, με συναντήσεις, νέες συνεργασίες και κάποιες αλλαγές που θέλεις να κάνεις. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να μπαίνουν σε κάποιο πρόγραμμα και νιώθεις καλύτερα, καθώς αρχίζουν να τακτοποιούνται διάφορες παλαιότερες υποχρεώσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αυτήν την εβδομάδα θα είσαι σε εγρήγορση. Μεγάλη κινητικότητα θα παρατηρηθεί στη ζωή σου αυτές τις μέρες, αγαπητέ Τοξότη, καθώς οι πρωτοβουλίες τρίτων και η ροή των γεγονότων ενισχύουν την αισθηματική και την κοινωνική σου δράση. Παρόλα αυτά υπάρχουν υποχρεώσεις που δεν πρέπει να αμεληθούν και μερικά ακόμα εμπόδια όσον αφορά τη διεκπεραίωση βασικών επαγγελματικών σου υποθέσεων. Τις μέρες αυτές θα κληθείς να πάρεις αποφάσεις που θα διευκολύνουν την εξέλιξή σου και μερικές άλλες, που θα σε απαλλάξουν οριστικά από άγχη και από απραγματοποίητες επιδιώξεις. Μεταξύ άλλων, έχε το νου σου να είσαι πιο προσεκτικός στην οικονομική σου διαχείριση και μην αμελείς υποχρεώσεις και εκκρεμότητες που υπάρχουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Είχες που είχες έντονο ερωτισμό, τώρα με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται την Πέμπτη στον Καρκίνο και να σε ευνοεί, στις ερωτικές σου στιγμές θα είσαι κυριολεκτικά… ηφαίστειο! Ζήσε την κάθε στιγμή με το σύντροφό σου έτσι όπως τη θέλεις και ξέχασε καταστάσεις που έχουν περάσει και μπορεί να σε έχουν στεναχωρήσει. Και αν η μοναξιά παραμένει ακόμη δίπλα σου, είναι σίγουρο ότι είναι στο χέρι σου να τη διώξεις μακριά και να βρεις το ταίρι που θα περάσεις καλά μαζί του…

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στη δουλειά σου θα συμβούν κάποια γεγονότα που θα είναι ευχάριστα για εσένα. Μη σε τρομάξουν κάποιες αλλαγές που μπορεί να γίνουν, γιατί θα φέρουν πολύ καλές εξελίξεις. Συζητήσεις και καινούργια ξεκινήματα μπορείς να τα κάνεις, κατόπιν ώριμης και λογικής σκέψης. Τα οικονομικά σου θα βρίσκονται σε ισορροπία, αρκεί να κάνεις σωστό προγραμματισμό και να μην παρασυρθείς -ειδικότερα στα μέσα της εβδομάδας – σε περιττά έξοδα και αγορές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αυτήν την εβδομάδα θα ζήσεις όμορφες στιγμές. Το πλανητικό σκηνικό σου φέρνει νέους πειρασμούς αλλά και περιορισμούς, αγαπητέ Αιγόκερε, ενώ το διάστημα αυτό αποτελεί την αρχή μιας νέας μεταβατικής φάσης, αργής αλλά θετικής, τόσο στα προσωπικά σου όσο και στη σχέση σου με το περιβάλλον. Με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται την Πέμπτη στον Καρκίνο και να σε ευνοεί, είναι σημαντικό να ανασυγκροτηθείς,  να γίνεις πιο δραστήριος, αλλά και να αποφύγεις λάθη που αποδείχτηκαν ολέθρια στο παρελθόν. Κάτι που δεν πρέπει να ξεχνάς είναι να μη συνδέεις τα αισθηματικά με την εργασία σου, αφήνοντας τις προσωπικές σου απογοητεύσεις να σε αδρανοποιούν με αποτέλεσμα να επιβαρύνεις τις επιδόσεις σου. Βγες έξω από τον «εαυτό» σου και προσπάθησε να κινηθείς, να εκφραστείς και να διεκδικήσεις κάτι, αλλά πάντα μέσα στα πλαίσια της λογικής και της πραγματικότητας.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η σχέση σου περνάει αρκετά «σκαμπανεβάσματα». Για να μπορέσεις να ισορροπήσεις την κατάσταση, φρόντισε να κινηθείς με πιο ήρεμο και όμορφο τρόπο απέναντι στο σύντροφό σου και να περάσεις τα ζητούμενα σου πλαγίως. Και αν η μοναξιά παραμένει κοντά σου και δεν καταφέρνεις να την διώξεις, άλλαξε άμεσα την τακτική σου και αναζήτησε άλλους τρόπους για να ομορφύνεις την ζωή σου. Να θυμάσαι ότι έχεις την βοήθεια των φίλων και της οικογένειάς σου για να διασκεδάζεις και να περνάς ευχάριστα τη ζωή σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στη δουλειά σου θα τα πας μια χαρά και θα μπορέσεις να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις τόσο καιρό. Μπορείς να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου για τα μελλοντικά σου σχέδια, ώστε να σου δώσουν τη βοήθειά τους σε ό,τι χρειαστείς. Στα οικονομικά σου θα πρέπει να κάνεις πολύ οικονομία, γιατί πρέπει να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις, που έχεις και πρέπει να λυθούν άμεσα. Όσο κι αν η καταναλωτική σου μανία σε φλερτάρει, μην ενδώσεις!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα θα περάσεις δύσκολες στιγμές. Η εβδομάδα αυτή στιγματίζεται από την Πανσέληνο, που πραγματοποιείται την Πέμπτη στον Καρκίνο, γεγονός που θα σου σπείρει αρκετές αμφιβολίες για όλα όσα σκέφτεσαι να κάνεις. Οι καθυστερήσεις στις υποθέσεις σου θα είναι αισθητές, καθώς και υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να αποκαλυφτούν οι πιο κρυφές σου σκέψεις με άκομψο τρόπο. Επίσης, τα περιθώρια στα οικονομικά σου παραμένουν στενά, αλλά αυτό δεν πρέπει να σε απογοητεύει. Μια καλύτερη εποχή έρχεται για εσένα αργά και σταθερά. Επειδή, όμως, είσαι άνθρωπος πρακτικός και επειδή νέες αλλαγές ανέτρεψαν τα προγράμματά σου μέχρι τώρα, να είσαι προνοητικός όσον αφορά τα οικονομικά σου και απόφυγε νέες πρωτοβουλίες, που θα δυσκόλευαν τα πράγματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η σχέση σου βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο, αλλά για να γίνει ακόμη καλύτερη χρειάζεται να εξωτερικευτείς περισσότερο στο σύντροφό σου και να του εκφράσεις τα συναισθήματά σου, γιατί αυτό θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα κι εσύ. Και αν ακόμη έχεις τη μοναξιά αγκαλιά, με τις καλές επιρροές που σου στέλνει η Αφροδίτη από τους Ιχθείς, μπορείς να την αντικαταστήσεις με το άτομο που ονειρεύεσαι εδώ και πολύ καιρό.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Αυτήν την εβδομάδα, φρόντισε στη δουλειά σου να προσαρμοστείς σε ενδεχόμενες αλλαγές που μπορεί να γίνουν, έστω και αν δεν τις περίμενες. Θα έχεις τη δυνατότητα να διορθώσεις καταστάσεις σε σχέσεις και συνεργασίες, όμως φρόντισε να τις κάνεις με αργά και σταθερά βήματα, ώστε να αποφύγεις πιθανά λάθη. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν, αλλά θα πρέπει να κινηθείς με σύνεση, γιατί θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα και θα βγαίνεις πολύ εύκολα από τον προϋπολογισμό σου.

ΙΧΘΥΕΣ
Αυτήν την εβδομάδα θα πρέπει να βάλεις προτεραιότητες για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στο βεβαρυμμένο σου πρόγραμμα. Στις 12 του μήνα πραγματοποιείται η Πανσέληνος στο ζώδιο του Καρκίνου και σε επηρεάζει έντονα, αγαπητέ Ιχθύ. Οι πληροφορίες που θα έχεις για την εξέλιξη των συμφερόντων σου χρειάζονται καλό κοσκίνισμα πριν οδηγηθείς σε αποφάσεις, γιατί οι πιθανότητες να κάνεις λάθη είναι μεγάλες! Υπάρχει μεγάλη διαφορά από τις εντυπώσεις που σου δίνουν άνθρωποι και περιστατικά έως την ουσία της αλήθειας που περιέχουν. Η παραμονή του Άρη στο ζώδιό σου σε βοηθά να ανεφοδιαστείς ή να βοηθηθείς από τρίτους.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Οι πλανήτες συνωμοτούν για να περάσεις ιδανικά στη σχέση σου και σου στρώνουν… «χαλί» για να κάνεις όλα αυτά που ήθελες τόσο καιρό, αγαπημένε Ιχθύ. Μίλησε ελεύθερα με το σύντροφό σου και είναι σίγουρο ότι οι επιθυμίες σου θα πραγματοποιηθούν. Ιδιαίτερα το Σαββατοκύριακο, που ο ελεύθερος χρόνος σου θα είναι περισσότερος, μπορείς να περάσεις υπέροχα σε ένα κοντινό ταξίδι που θα πάτε. Και αν είσαι ακόμα σε αναζήτηση, έχεις όλα τα φόντα να γοητεύσεις το άτομο που ποθείς, αρκεί να το τολμήσεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Καθυστερήσεις, προβλήματα και αναβολές που είχες στη δουλειά σου θα είναι αισθητές αυτές τις μέρες και θα σε βγάλουν από τα νερά σου. Οι προοπτικές που έχεις είναι καλές και πραγματικά αξιόλογες, όμως θα ήταν φρόνιμο να μην κάνεις αλλαγές αυτό το διάστημα, αλλά να ασχοληθείς με ό,τι έχει να κάνει με το παρελθόν σου, αλλά και με υποχρεώσεις σου που έχεις αμελήσει. Τα οικονομικά σου είναι σε καλό δρόμο. Θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις όσες υποχρεώσεις έχεις αφήσει και θα νιώσεις πολύ καλύτερα. Οικονομικές συναλλαγές και γραφειοκρατικά θέματα μπορείς επίσης να τα ολοκληρώσεις.