Τι λένε τα ζωδια: Προβλέψεις για την Κυριακή 8 Iανουαρίου 2017


ΚΡΙΟΣ
Τόλμησε σήμερα, με τον Ερμή να επιστρέφει σε ορθή πορεία, τις αλλαγές που επιθυμείς για να ανανεωθείς ψυχολογικά, για να εκφράσεις ανοιχτά τα συναισθήματα σου και να νιώσεις περισσότερη ελευθερία. Η ημέρα είναι αρκετά καλή για  το ζώδιο σου και τα πράγματα θα πάνε πολύ καλύτερα από ότι περιμένεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Η σχέση σου βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο. Φρόντισε να διώξεις κάποιες ανασφάλειες που μπορεί να έχεις, ώστε οι καταστάσεις να γίνουν ακόμη καλύτερες. Αν πάλι έχεις βαρεθεί την μοναξιά σου, κινήσου με τον μοναδικό τρόπο που εσύ ξέρεις για να προσελκύσεις και να κατακτήσεις τον επικείμενο ερωτικό σου στόχο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στον επαγγελματικό σου τομέα μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αλλά και να τακτοποιήσεις και κάποια θέματα που καθυστερούν και σε προβληματίζουν εδώ και καιρό. Τα οικονομικά σου δεν είναι στα καλύτερά τους. Τα έξοδα συνεχίζονται και οι υποχρεώσεις που έχεις σε αγχώνουν πάρα πολύ.

ΤΑΥΡΟΣ
Ο συναισθηματισμός, η φαντασία και η διαίσθησή σου, βρίσκονται σε ψηλά επίπεδα αυτήν την Κυριακή, με τον Ερμή να επιστρέφει σε ορθή πορεία. Πράγματα και πρόσωπα που ήταν κάποτε αδιάφορα για σένα, τώρα θα αποκτήσουν σημασία και ενδιαφέρον. Η επιθυμία σου για κάθε είδους διασκέδαση θα είναι κάπως έντονη και από την άλλη η δημιουργικότητα και η έμπνευσή σου θα βρίσκονται στα ύψη. Μην τις αφήσεις να πάνε χαμένες!

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Ταύρος, θα έχεις την ευκαιρία να ξεφύγεις από κάποιες αρνητικές πλευρές, με τις οποίες βλέπεις μέχρι τώρα μερικές καταστάσεις και να αναθερμάνεις το κλίμα της σχέσης σου. Αν ακόμη δεν έχεις βρει κάτι σημαντικό στη ζωή σου, να ξέρεις ότι σήμερα με την Σελήνη να σε ευνοεί από τους Διδύμους η ερωτική σου ευτυχία είναι πιο κοντά από όσο φαντάζεσαι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Τα επαγγελματικά σου θα σε απασχολήσουν έντονα τη σημερινή ημέρα καθώς θα ανακαλύψεις ότι ανοίγονται μπροστά σου προοπτικές ανόδου, αρκεί να δείξεις το ανάλογο ενδιαφέρον. Στα οικονομικά σου θα έχεις έντονα στο μυαλό σου τις υποχρεώσεις που έχεις και σε αγχώνουν εδώ και καιρό, αλλά με λίγο συνέπεια και εγκράτεια από την μεριά σου θα καταφέρεις να τις τακτοποιήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ξεκινάει μια ημέρα πολύ εποικοδομητική για εσένα και ιδιαίτερα σε ότι έχει σχέση σχέδια του παρελθόντος, αλλά και με κάποιες εκκρεμότητες που έχεις με άτομα της οικογένειας. Περιόρισε το άγχος και την ένταση που έχεις, για να μπορέσεις να τα βάλεις σε μία σειρά. Η μέρα με τον κυβερνήτη σου Ερμή να επιστρέφει σε ορθή πορεία είναι επίσης ευνοϊκή για να κάνεις τις αλλαγές που επιθυμείς σχετικά με τον χώρο του σπιτιού σου και θα σου φτιάξουν την διάθεση.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι Δίδυμος, προσπάθησε να περιορίσεις τα νεύρα σου και να ηρεμήσεις, περνώντας ουσιαστικό χρόνο με το σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος, ίσως πρέπει να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον σε κάποιο από τα άτομα που σε περιτριγυρίζουν και προσπαθούν να σε πλησιάσουν με κάθε τρόπο. Ένας έρωτας είναι πιθανό να προκύψει ακόμα και μέσα από το χώρο της δουλειάς σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Σήμερα οι ιδέες σου θα είναι καταπληκτικές για την άνοδο των επαγγελματικών σου. Φρόντισε να τις υλοποιήσεις, για να φτάσεις σε θετικά αποτελέσματα γρήγορα. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Φρόντισε να κάνεις σωστή διαχείριση, για να μπορέσεις να βγεις από το αδιέξοδο που είσαι αυτή την περίοδο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Για να προχωρήσεις δυναμικά και να πετύχεις αυτά που θέλεις, πρέπει να διατηρήσεις την σταθερότητά σου να προσδιορίσεις τη θέση σου σε σχέση με τους άλλους, αποφεύγοντας τις υπερβολικές κινήσεις, να ξεκουραστείς και να αποφορτίσεις το νευρικό σου σύστημα. Την τελευταία περίοδο με τις τόσες ευθύνες τις καθημερινότητας, έχεις παραμελήσει αρκετά τον εαυτό σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Φίλε Καρκίνε η σχέση που διατηρείς έχεις πολλές πιθανότητες σήμερα να σταθεροποιηθεί αρκεί να ορίσεις κάποια όρια και να μοιραστείς τις οικογενειακές υποχρεώσεις με το σύντροφό σου δίκαια. Μην το αναβάλλεις άλλο, όσο κι αν μια τέτοια συζήτηση σου είναι ανυπόφορη. Οι αδέσμευτοι Καρκίνοι να περιμένετε μία πολύ ευχάριστη συνάντηση με ένα άτομο που είχατε ερωτευτεί στο παρελθόν, αλλά οι συγκυρίες δεν σας επέτρεψαν να κάνετε κάτι. Ίσως τώρα σας δοθεί μία δεύτερη ευκαιρία!!!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Σήμερα με τον Ερμή να επιστρέφει σε ορθή πορεία από τον Τοξότη και να σε ευνοεί θα έχεις την ευκαιρία αλλά και τον έλεγχο πολλών καταστάσεων στα χέρια σου σχετικά με τα επαγγελματικά σου. Τόλμησε να αναλάβεις πρωτοβουλίες και βελτιώσεις τις συνθήκες εργασίας σου. Τα οικονομικά σου θα ακολουθήσουν τους ίδιους ρυθμούς και είναι στο χέρι σου να τα αυξήσεις.

ΛΕΩΝ
Μπορεί ο ενθουσιασμός σου σήμερα να είναι μεγάλος και να θες να κάνεις τα πάντα μονομιάς, αλλά χαλάρωσε λίγο και ασχολήσου λίγο παραπάνω με τον εαυτό σου, που έχεις βάλει σε δεύτερη μοίρα το τελευταίο διάστημα. Μπορεί να είναι η κοινωνική ζωή σου γεμάτη, αλλά καλό θα είναι να βρεις λίγο χρόνο για τη δική σου ξεκούραση. Όχι για κανένα άλλο λόγο, αλλά γιατί η κούραση που θα έχεις δεν θα σε αφήσει να ευχαριστηθείς τίποτα άλλο.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα οι εξελίξεις θα είναι αναπάντεχα θετικές. Οι δεσμευμένοι Λέοντες να περιμένετε μία έκπληξη από τον σύντροφο σας για το αποψινό βράδυ και οι ελεύθεροι μπορεί να καταλήξετε σε σοβαρή δέσμευση προτού προλάβετε να το συνειδητοποιήσετε.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Η δουλειά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο. Το σωστό θα ήταν να μην αλλάξεις τίποτα και να κινηθείς έξυπνα και χωρίς να επαναπαυτείς. Στα οικονομικά σου μπορείς να κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Ο ορθόδρομος Ερμής από τον Τοξότη σε προτρέπει να βρεις τις σωστές ισορροπίες μεταξύ των εσόδων και των εξόδων σου, πράγμα που θα σε ξελαφρώσει και θα σε ικανοποιήσει τα μέγιστα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Σήμερα πολλές υποχρεώσεις παρουσιάζονται στη ζωή σου και εσύ δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις εύκολα σε όλα. Προγραμματίσου και μην αγχώνεσαι, γιατί αλλιώς δεν θα αποφύγεις τα λάθη. Προχώρα με σωστό πρόγραμμα και με γνώμονα την λογική σου επεδίωξε να φέρεις τα πράγματα εκεί που θες.

Αισθηματικές προβλέψεις
Σήμερα αν είσαι Παρθένος, πλησίασε το σύντροφό σου και προσπάθησε να διορθώσεις τα πράγματα που τις τελευταίες ημέρες σας έχουν απομακρύνει. Υιοθέτησε μία γλυκιά συμπεριφορά απέναντι του και απόδειξε του πόσο πολύ τον αγαπάς και τον νοιάζεσαι. Όσο για εσένα που έχεις ακόμη μοναξιά στη ζωή σου, η δημοτικότητα σου θα είναι τόσο αυξημένη που θα προσελκύσεις όποιον ή όποια βάλεις στο μάτι με θετικό αντίκτυπο για την ψυχολογία σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Η επαγγελματική σου ζωή φαίνεται θα περάσει δυσκολίες τη σημερινή ημέρα και αυτό θα σε αγχώσει περισσότερο από όσο ήδη είσαι. Προσπάθησε να αποφύγεις να αναμειχθείς σε διαμάχες και διαφωνίες με συναδέλφους σου και καλό θα είναι να δουλέψεις μόνος σου, μακριά από όλους. Επίσης σήμερα μην κλείσεις συμφωνίες ή κάνεις συζητήσεις για τα νέα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου.

ΖΥΓΟΣ
Πρέπει να οπλιστείς με ψυχραιμία αυτήν την Κυριακή, για να αντιμετωπίσεις οικογενειακές και φιλικές καταστάσεις που μπορεί να είναι προβληματικές αυτό το διάστημα. Άλλαξε πολλές από τις παγιωμένες πεποιθήσεις σου και κάνε τα απαραίτητα βήματα, προκειμένου να υλοποιήσεις τους στόχους σου. Τα ταλέντα που έχεις είναι πολλά, και με κατάλληλους χειρισμούς θα καταφέρεις να τα προωθήσεις και να σου φέρουν τα αποτελέσματα που ζητάς.

Αισθηματικές προβλέψεις
Η σχέση σου είναι δυνατή και μπορεί να επιζήσει, αν υπάρχει αμοιβαία εμπιστοσύνη τόσο από την μεριά σου όσο και από το σύντροφό σου. Μην βάζεις στο μυαλό σου υποψίες που θα σου σπείρουν λόγια τρίτων ανθρώπων και προτίμησε αντ’ αυτού, να κάνεις έναν ουσιαστικό διάλογο μαζί του. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου περάστε ένα όμορφο βράδυ με τους φίλους και την οικογένειά σας και θα ανακτήσετε τις δυνάμεις σας, βελτιώνοντας την πεσμένη ψυχολογία σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου θα συμβούν κάποιες αλλαγές που δεν θα είναι και τόσο ευχάριστες. Πρέπει να προετοιμαστείς για να αντιμετωπίσεις ενδεχόμενα προβλήματα που θα προκύψουν. Στα οικονομικά σου πρέπει να κάνεις προγραμματισμό, για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις πολλές υποχρεώσεις που θα παρουσιαστούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σήμερα μην πιέζεσαι και μη φορτώνεσαι περισσότερες ευθύνες από αυτές που μπορείς να αντέξεις, χωρίς να έχεις τακτοποιήσει προηγουμένως τις υπάρχουσες εκκρεμότητές σου. Βάλε κάποιο εύλογο πρόγραμμα και μη σε πιάνουν οι φόβοι σου ότι δεν θα προλάβεις κάτι. Έχεις πολλές δυνατότητες και τα ταλέντα σου θα σε ωθήσουν στην πραγματοποίηση των στόχων σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Σήμερα αν είσαι ένας δεσμευμένος Σκορπιός, θα νιώσεις την ανάγκη να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματα σου στο σύντροφό σου και να έρθεις πιο πολύ κοντά του. Εσύ που δεν αντέχεις άλλο την μοναξιά σου, πάρε την απόφαση να βγεις έξω, να διασκεδάσεις με τους φίλους σου και να φλερτάρεις όποιον ή όποια σου κάνει ένα κλικ στην καρδιά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Τα επαγγελματικά σου με τον Ερμή να επιστρέφει σε ορθή πορεία από τον Τοξότη και να σε ευνοεί αρχίζουν και πηγαίνουν πολύ καλά. Μην κάνεις πολλά πράγματα μαζί, γιατί στο τέλος θα εξαντληθείς και δεν θα μπορέσεις να είσαι συνεπής στις υποχρεώσεις σου. Στα οικονομικά σου θα γίνουν συζητήσεις ή προτάσεις για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου. Δες τες με σοβαρότητα, για να μπορέσεις να πας καλά στο μέλλον.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Μην αφήσεις τους δισταγμούς και τις φοβίες σου να καθυστερήσουν σήμερα την εξέλιξή σου. Άσε στην άκρη τη νευρικότητα και τον εγωισμό σου, γιατί μπορεί να απομακρυνθείς από ανθρώπους που σε έχουν στηρίξει και είναι αρκετά χρήσιμοι για σένα. Μην αρνηθείς το βράδυ προκλήσεις για εξόδους, που μπορούν να σου φτιάξουν τη διάθεση.

Αισθηματικές προβλέψεις
Μπορείς να τα πας πάρα πολύ καλά στη σχέση σου, αν προσπαθήσεις να μειώσεις τον εκνευρισμό σου και να δεις μερικά πράγματα με θετικότητα. Εσύ που πίνεις καφέ με τη μοναξιά σου να περιμένεις μία πρόσκληση από άτομο του φιλικού περιβάλλοντος, που αν την αποδεχτείς, θα περάσεις πολύ καλά μαζί του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου θα δημιουργηθούν μερικά προβλήματα με συνεργάτες σου. Καλό θα είναι να μην πάρεις μέρος σε τίποτα, για να μην έχεις αντιπαραθέσεις. Προστάτεψε τη θέση σου και αποστασιοποιήσου, γιατί είναι το καλύτερο που έχεις να κάνεις. Άλλωστε, δεν σου πέφτει λόγος! Τα οικονομικά σου αρχίζουν να καλυτερεύουν, παρόλο που έχεις πολλά έξοδα. Απόφυγε να κλείσεις καινούργιες συμφωνίες και να κάνεις οικονομικές συναλλαγές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Θα είσαι σε αρκετή ένταση για ζητήματα που νιώθεις ότι έχουν πέσει σε τέλμα και δεν προχωράνε με τίποτα, αλλά δε χρειάζεται να αποθαρρύνεσαι και οφείλεις να κάνεις ό,τι καλύτερο μπορείς για να τα οδηγήσεις στο σωστό δρόμο. Ίσως θα πρέπει να ζητήσεις από τα άτομα που εμπιστεύεσαι να σε συμβουλεύσουν, αφού αυτοί με πιο καθαρή και αντικειμενική σκέψη θα σου δώσουν τις λύσεις που αναζητάς.

Αισθηματικές προβλέψεις
Σε κάποιες συζητήσεις που θα σου κάνει ο σύντροφός σου για τη σχέση σας φρόντισε να δείξεις μεγάλο ενδιαφέρον, για να βγάλετε μαζί τα καλύτερα συμπεράσματα και να τη βάλετε τώρα σε νέες, πιο γερές βάσεις. Και εσύ που ακόμη κλείνεις ραντεβού με τη μοναξιά σου και έχεις απογοητευτεί από τις εξελίξεις της ερωτικής σου ζωής, δέξου την πρόταση που θα σου κάνει ένα άτομο από το επαγγελματικό σου περιβάλλον και διασκέδασε μαζί του το αποψινό βράδυ.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου σήμερα θα σου φταίνε πολλά πράγματα και θα τα βάζεις με όλους. Η ημέρα είναι έντονη σε σχέση με αλλαγές που θέλεις να κάνεις και ίσως οι εξελίξεις που έχεις, να μην σε ικανοποιούν απόλυτα. Κάνε λίγη υπομονή και μην τα παρατάς τώρα, που φτάνεις ένα βήμα πριν το τέλος. Τα έσοδά σου είναι αρκετά αυξημένα σε σχέση με τα έξοδά σου και αυτό σε ξελαφρώνει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Το μυαλό σου σήμερα τρέχει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς γι’ αυτό πρόσεξε να μην γίνουν λάθη στη δουλειά σου, κάτι που θα εντείνει χωρίς λόγο τις σχέσεις με τους γύρω σου. Σε οικονομικά θέματα φρόντισε να μην επιβαρύνεις περισσότερο την κατάσταση τους με δαπανηρές αγορές και εξόδους για φαγητό και διασκέδαση ώστε να μπορέσεις να ορθοποδήσεις όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Σήμερα θα έχεις μία έντονα ερωτική διάθεση στη σχέση σου. Μπορείς να περάσεις υπέροχα, αρκεί να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου και να νιώσεις το πάθος να υπερισχύει της λογικής. Αν δεν είσαι σε σχέση, μπορείς να περάσεις εξίσου ερωτικά και όμορφα αρκεί να γίνεις ανοιχτός σε προτάσεις που θα σου γίνουν από το αντίθετο φύλο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Η ενεργητικότητα που θα έχεις για τα επαγγελματικά σου θα είναι μεγάλη. Μπορείς να λύσεις πολλά προβλήματα που εδώ και καιρό σε αγχώνουν και να συζητήσεις με τους ανωτέρους σου αυτά που σκέφτεσαι για το μέλλον σου. Στα οικονομικά σου πρόσεξε λίγο, γιατί θα παρασυρθείς σε παραπάνω έξοδα και άσκοπες αγορές.

ΙΧΘΥΕΣ
Η δημιουργικότητα, τα ταλέντα σου και η αισθηματική σου ζωή είναι θέματα που ευνοούνται ιδιαίτερα τη σημερινή ημέρα με τον Ερμή να επιστρέφει σε ορθή πορεία από τον Τοξότη. Θα έχεις την ευκαιρία να προβάλλεις τις ικανότητες σου και θα διαπιστώσεις ότι είναι πολλοί αυτοί που ενδιαφέρονται για τα προσόντα σου, πράγμα που θα μειώσει κατά πολύ την ανασφάλεια που σε διακατέχει.

Αισθηματικές προβλέψεις
Φίλε Ιχθύ θα νιώσεις έντονα την ανάγκη να διευθετήσεις θέματα που αφορούν τη σχέση σου, γιατί έχεις προβληματιστεί πολύ τον τελευταίο καιρό και έχεις έρθει σε συναισθηματικό αδιέξοδο. Όσο για εσένα που ακόμη προσπαθείς να απαλλαγείς από την μοναξιά σου, πρέπει να προσέχεις να φυλάγεσαι από όσους σε πλησιάζουν με μεγάλη ευκολία και σου λένε ‘‘μεγάλα’’ λόγια. Μην τα πιστέψεις αν πρώτα δεν σου αποδείξουν έμπρακτα τις προθέσεις τους.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου θα έχεις έντονη αισιοδοξία, αλλά και μεγάλη όρεξη για να τακτοποιήσεις όλα τα θέματα που αφορούν την εργασία σου. Μέσα από επαγγελματικές προτάσεις που θα σου γίνουν, με οδηγό την διαίσθηση σου θα καταφέρεις να επιλέξεις αυτήν που έχει τις καλύτερες προοπτικές για την καριέρα σου. Τα προβλήματα στα οικονομικά σου συνεχίζουν να υπάρχουν, αλλά δε χρειάζεται να απογοητεύεσαι. Η τύχη θα είναι με το μέρος σου και θα καταφέρεις, με τον έναν ή άλλον τρόπο να τα αυξήσεις.