Τι λένε τα ζωδια για την Tρίτη 10 Iανουαρίου.

 

ΚΡΙΟΣ
Σήμερα μπορείς να κάνεις σημαντικές αλλαγές και να αντιμετωπίσεις μερικά πράγματα με περισσότερη σοβαρότητα. Πρέπει να προγραμματιστείς περισσότερο, για να διεκπεραιώσεις τις πολυάριθμες υποχρεώσεις σου. Μην σε πιάνει πανικός και μείνε συγκεντρωμένος στις κινήσεις σου, γιατί μόνο έτσι θα τα καταφέρεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Ξέχασε καταστάσεις που μέχρι τώρα σε προβλημάτιζαν στη σχέση σου γιατί θα αλλάξουν προς το καλύτερο. Η Αφροδίτη που παραμένει στους Ιχθείς θα σου δώσει σήμερα θετικές επιρροές για να μετατρέψεις το κλίμα από αρνητικό σε θετικό ανάμεσα σε εσένα και το σύντροφό σου. Οι αδέσμευτοι Κριοί μην επαναπαύεστε γιατί η περίοδος είναι αρκετά θετική, για να κάνετε την γνωριμία που θέλετε.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου τα πράγματα είναι πολύ καλά. Μπορείς να κάνεις συνεργασίες ή να κάνεις αλλαγές, που θα φέρουν την επιτυχία που θέλεις. Τακτοποίησε άμεσα θέματα γραφειοκρατίας, αλλά και θέματα νόμου που έχουν σχέση με τα οικονομικά σου και σε προβληματίζουν εδώ και καιρό.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο


ΤΑΥΡΟΣ
Μια αναστάτωση μπορεί να προκύψει σήμερα στην οικογένειά σου, λόγω κάποιου ξαφνικού προβλήματος που θα προκαλέσει η αρνητική όψη της Σελήνης με τον Άρη, αλλά θα είναι εντελώς περαστική. Μην αφεθείς στις δυσκολίες και μην τα παρατάς τώρα που τα πράγματα έχουν μπει σε καλό δρόμο.

Αισθηματικές προβλέψεις
Πολλά περιθώρια για λάθη μειώνονται σήμερα στη σχέση σου και όλα θα πάνε πολύ καλύτερα. Μπορείς να μιλήσεις με το σύντροφό σου και να έχεις την κατανόηση του. Και αν ακόμη δεν υπάρχει τίποτα σημαντικό στη ζωή σου, μην είσαι ανυπόμονος και δεχτείς την πρόσκληση ατόμου που δεν σε ενθουσιάζει, γιατί στο τέλος της βραδιάς θα το μετανιώσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Τη δουλειά σου την έχεις φέρει σε πολύ καλό σημείο. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα που θα φέρουν μεγάλη επιτυχία στο μέλλον, με αργά και σταθερά βήματα. Στα οικονομικά σου μην κάνεις άσκοπα έξοδα και μην παίρνεις αποφάσεις, αν δεν τις έχεις μελετήσει καλά από πριν.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αυτή η Τρίτη θα είναι αρκετά καλή για εσένα σχετικά με κάποιες κοινωνικές επαφές που θες να κάνεις. Η Αφροδίτη που παραμένει στους Ιχθείς σε επηρεάζει θετικά και η γοητεία σου είναι αυξημένη. Μπορείς να γνωρίσεις νέους, αξιόλογους ανθρώπους, να μιλήσεις μαζί τους για τα όνειρα σου και που ξέρεις; Μπορεί πολύ γρήγορα να σου χρειαστούν για τα επόμενα βήματα σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Η αισθηματική σου ζωή θα κινηθεί σε καλά επίπεδα μόνο αν εσύ το θελήσεις και δεν αρχίσεις για ακόμη μία φορά τις γκρίνιες και τα παράπονα. Πρέπει να συνειδητοποιήσεις ότι όλα έχουν ένα όριο και φρόντισε, για το δικό σου καλό, να μην το ξεπεράσεις. Οι αδέσμευτοι θα κάνετε πολύ ενδιαφέρουσες γνωριμίες;

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου θα έχεις έντονο άγχος, για να μπορέσεις να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος και θα θέλεις να κάνεις και αλλαγές που όμως καθυστερούν σημαντικά. Κάνε υπομονή και μην παρασύρεσαι από τον ενθουσιασμό σου. Σε οικονομικές συζητήσεις που μπορεί να προκύψουν, καλό θα είναι να έχεις πολύ μεγάλη επιφύλαξη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Σήμερα προσπάθησε να βάλεις καινούργια πλάνα για τις προβληματικές καταστάσεις σε όλους τους τομείς της ζωής σου και να ξέρεις ότι οι πλανήτες είναι πολύ φιλικοί με το ζώδιο σου. Ωστόσο καλό θα είναι να μην κινηθείς παρορμητικά μέσα στη γενικότερη αισιοδοξία που σε διακατέχει γιατί θα κάνεις λάθος κινήσεις που στο μέλλον δε θα μπορείς να διορθώσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Η σχέση σου θα πάει αρκετά καλά. Καλό θα είναι για να μπορέσεις να ισορροπήσεις μερικά θέματα, να συζητήσεις με το σύντροφό σου και θα δεις ότι θα βρεις τις καλύτερες λύσεις. Στη ζωή των αδέσμευτων Καρκίνων, τα πράγματα είναι ευοίωνα και η επικοινωνία και το ταπεραμέντο σας θα σαγηνεύσει το άτομο που θέλετε.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Δε θα υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα στη δουλειά σου, αν εξαιρέσουμε κάποια θέματα που είναι ακόμη σε στασιμότητα. Θα μπορέσεις και θα τα ξεπεράσεις όλα με πολύ ευκολία. Στα οικονομικά σου, θέματα που καθυστερούν, να ξέρεις ότι τώρα θα αρχίζουν να βρίσκουν καλές λύσεις. Απόφυγε όμως να κάνεις οικονομικές συναλλαγές.

ΛΕΩΝ
Σήμερα μπορείς να δεις μερικά πράγματα από άλλη σκοπιά και να διορθώσεις πολλά κακώς κείμενα που σε προβληματίζουν εδώ και πάρα πολύ καιρό. Η διάθεσή σου θα είναι καλή και θα προσπαθήσεις να λύσεις υποθέσεις που σε αγχώνουν. Αυτό είναι και το καλύτερο που μπορείς να κάνεις επί του παρόντος.

Αισθηματικές προβλέψεις
Έχεις πολλές δυνατότητες και ταλέντο για να συμπαρασταθείς στο σύντροφό σου και να τον στηρίξεις ψυχολογικά, στα προβλήματα που έχει αυτή την περίοδο. Εσύ που ακόμη δεν έχεις τίποτα στη ζωή σου, η ημέρα προσφέρεται για καινούργιες γνωριμίες αλλά μέχρι εκεί. Μην έχεις την αυταπάτη ότι ο έρωτας θα σε βαρέσει κατακέφαλα, αλλά με αργά και σταθερά βήματα μπορείς να ερωτευτείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου σήμερα θα καταφέρεις πάρα πολλά. Μπορείς να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις και να φτιάξεις το πρόγραμμα που σε εξυπηρετεί καλύτερα. Στα οικονομικά θα μπεις σε σκέψεις για το πως θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις ανοίγματα τα οποία έχεις από το παρελθόν. Μείνε συνετός και τα αποτελέσματα θα σε δικαιώσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οι καθυστερήσεις και οι αναβολές θα είναι το χαρακτηριστικό αυτής της ημέρας, εσύ όμως πρέπει να συνεχίσεις να κινείσαι στους ίδιους ρυθμούς , γιατί μόνο έτσι θα φτάσεις στην επιτυχία που αναζητάς γρηγορότερα. Προσπάθησε να επιλύσεις οριστικά καταστάσεις που σε κουράζουν και σε καταπιέζουν και μην κρατάς αρνητική στάση σε ζητήματα που απαιτούν ριζοσπαστικές κινήσεις και αποφάσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Οι σκόπιμοι ελιγμοί που θα κάνεις σήμερα, θα σου δώσουν την ευκαιρία να αλλάξεις πορεία στις άσχημες καταστάσεις στη σχέση σου. Και αν ψάχνεις για ταίρι, η Αφροδίτη που παραμένει στους Ιχθείς σου δίνει πολύ ερωτισμό για να κάνεις την γνωριμία που θέλεις ή αν έχεις βάλει κάποιον στόχο να τον κατακτήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Απόφυγε σήμερα στη δουλειά σου να δημιουργήσεις αντιπαλότητες σε σχέση με τους συνεργάτες σου, από το πολύ άγχος που θα έχεις. Μείνε συγκεντρωμένος στο αντικείμενο σου και με λίγο παραπάνω εργασία θα τα καταφέρεις μια χαρά. Στα οικονομικά φρόντισε να καλύψεις εκκρεμότητες που έχεις, ειδικότερα με θέματα δανεικών.

ΖΥΓΟΣ
Προετοιμάσου σήμερα για κάποιες καθυστερήσεις από εκεί που δεν τις περίμενες, όμως μην πανικοβάλλεσαι. Πρέπει να μειώσεις τον εκνευρισμό σου και να αποφύγεις τις βιαστικές κινήσεις. Επίσης, φρόντισε να δείξεις τεράστια προσοχή σε αυτά που λες – ειδικότερα με δικά σου άτομα – για να μη δημιουργούνται αντιπαραθέσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Σήμερα θα γίνουν κάποια ευχάριστα γεγονότα στη σχέση σου που δεν τα περίμενες και θα χαρείς και εσύ, αλλά περισσότερο ο σύντροφός σου. Και εσύ που ακόμη η μοναξιά μονοπωλεί τη ζωή σου, έχεις τις θετικές επιρροές της Αφροδίτης που παραμένει στο ζώδιο των Ιχθύων, για να εξομολογηθείς τα αισθήματά σου στο άτομο που σε ενδιαφέρει. Η αντιμετώπιση του θα σε καταπλήξει. Τόλμησέ το!!!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Μην πάρεις αποφάσεις αν δεν έχεις βάλει σωστές βάσεις σε κάτι που αφορά τη δουλειά σου. Μην κρίνεις από την πρώτη στιγμή, αν δεν εξετάσεις πρώτα τα πράγματα εις βάθος. Απόφυγε σήμερα τις οικονομικές συναλλαγές και μην κάνεις καινούργια ανοίγματα, αν δεν τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σήμερα μπορεί η μέρα σου να είναι αρκετά αγχώδης, αλλά εσύ δεν έχεις να φοβηθείς τίποτε γιατί θα καταφέρεις να βάλεις τα πράγματα στη σειρά τους. Οι διάφορες προθεσμίες που έχεις βάλει για να πετύχεις τους στόχους σου πλησιάζουν σύντομα και σιγά- σιγά θα αρχίσεις να απολαμβάνεις τις επιτυχίες, που δε θα είναι λίγες.

Αισθηματικές προβλέψεις
Σήμερα φρόντισε να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο σύντροφό σου, γιατί με τις τόσες δραστηριότητες που έχεις δεν μπορείς να χαρείς μερικά πράγματα. Όσο για εσένα που ακόμη δεν έχεις βρει κάτι αξιόλογο στη ζωή σου, μην πτοείσαι γιατί σήμερα θα κάνεις μία πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία μέσα από τον επαγγελματικό σου κύκλο και το ηθικό σου θα αναπτερωθεί.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου η ημέρα είναι πολύ καλή, για να συνεργαστείς και να κάνεις καινούργια ξεκινήματα. Πες τις ιδέες σου με την πειθώ που μόνο εσύ χειρίζεσαι τόσο καλά και μην αφήσεις περιθώρια απαντήσεων στους συνομιλητές σου. Στα οικονομικά σου θα υπάρξει στασιμότητα και μερικές υποθέσεις δε θα εξελίσσονται έτσι όπως τις θέλεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Σήμερα θα κάνεις τον απολογισμό σου και θα αναθεωρήσεις πολλά πράγματα που έκανες μέχρι τώρα. Η κοινωνικότητά σου είναι στα ύψη και πρέπει να το εκμεταλλευτείς αυτό στο έπακρο. Μη χρονοτριβείς με πράγματα που δεν έχουν σημασία. Φρόντισε να κάνεις το πρόγραμμά σου και να αρχίσεις να υλοποιείς τους στόχους σου. Κινήσου μεθοδικά, για να έχεις τα θετικά αποτελέσματα που θέλεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Σήμερα φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο στο σύντροφό σου, να δείξεις τα πραγματικά σου αισθήματα και τότε θα βελτιωθούν πολλές καταστάσεις. Εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει ταίρι, κάνε τις κινήσεις σου αυτό το βράδυ για να πλησιάσεις το άτομο που θέλεις, διακριτικά και όμορφα. Η τόλμη σου θα ανταμειφθεί.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Ό,τι και να κάνεις στο χώρο της δουλειάς σου πρέπει να γίνει με απόλυτη μυστικότητα. Πρέπει να προσέχεις να μην παρασυρθείς από αφερέγγυα άτομα, γιατί θα γίνουν λάθη. Στα οικονομικά, μην παρασύρεσαι σε αγορές που μπορεί να σε βάλουν σε άσκοπα έξοδα. Προσπάθησε να περάσεις όσο το δυνατόν πιο συνετά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η ημέρα είναι καλή για να κάνεις τα πράγματα πιο οργανωμένα και να φροντίσεις παραπάνω τον εαυτό σου. Έχεις αρχίσει να αγνοείς αυτά που δεν είναι και τόσο σημαντικά για σένα και αυτό σου δίνει περισσότερο χρόνο να ασχοληθείς με όσα τελικά αξίζει τον κόπο να το κάνεις. Προχώρα στους στόχους σου χωρίς να σε αποσπάσει τίποτε και είναι σίγουρο ότι αυτό που έχεις βάλει στο μυαλό σου, θα είναι το καλύτερο για σένα και την πορεία της ζωής σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Με τις καλές επιρροές που σου στέλνει η Αφροδίτη στους Ιχθείς η μέρα θα είναι πολύ ερωτική και θα περάσεις αξέχαστα με το σύντροφό σου. Και αν η καινούργια γνωριμία δεν έχει έρθει ακόμη στη ζωή σου, μην ανησυχείς γιατί με την γοητεία που θα έχεις σήμερα μπορείς να κατακτήσεις όποιον κι αν βάλεις στο μάτι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Σήμερα στα επαγγελματικά σου ασχολήσου με δικά σου θέματα και μην προσπαθείς να βοηθήσεις μόνο τους άλλους. Αντιθέτως, καλό είναι να ζητήσεις εσύ την βοήθεια των συνεργατών σου για υποθέσεις που δεν προλαβαίνεις. Στα οικονομικά πριν κάνεις οποιαδήποτε αγορά ή επένδυση, να την σκεφτείς πολύ καλά από πριν. Δεν είναι περίοδος για έξοδα και για άσκοπες αγορές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η μέρα θα είναι αρκετά κουραστική και καταπιεστική, σε σχέση με τις διάφορες υποχρεώσεις που έχεις. Πρέπει να δεις πολλές καταστάσεις με ψυχραιμία, για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στα διάφορα προβλήματα. Θα μπεις σε σκέψεις για την επίλυση πολλών θεμάτων που σε αγχώνουν εδώ και πολύ καιρό και ίσως χρειαστεί να συμβουλευτείς και τα άτομα που εμπιστεύεσαι για να βγάλεις σωστά συμπεράσματα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Σήμερα απόφυγε να κάνεις στη σχέση σου το δικό σου έτσι και μόνο για να σου περάσει, γιατί θα έχεις εντάσεις με το σύντροφό σου. Οι ελεύθεροι του ζωδίου να περιμένετε μία είδηση από το άτομο που έχετε ερωτευτεί που θα σας βάλει σε σκοτούρες και προβληματισμούς. Μην αντιδράσετε αμέσως και σκεφτείτε πρώτα τι είναι αυτό που κρύβεται πίσω της.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στα επαγγελματικά σου, σε συζητήσεις που μπορεί να γίνουν για κάποια αλλαγή σχεδίων, καλό θα είναι να μην πάρεις αποφάσεις αμέσως. Στα οικονομικά σου πρέπει να καλύψεις πολλά κενά του παρελθόντος, γι’ αυτό μην ανοίγεις καινούργια οικονομικά μέτωπα.

ΙΧΘΥΕΣ
Η οξυμένη διαίσθηση που θα έχεις σήμερα θα σε βοηθήσει να λύσεις κάποια θέματα που σε απασχολούν έντονα τώρα τελευταία. Μπορείς να βάλεις σε εφαρμογή τα σχέδιά σου αλλά να ξέρεις ότι απαιτούν αρκετή κούραση. Μη διστάζεις γιατί οι προσπάθειές σου θα σε βοηθήσουν να πετύχεις όλους τους στόχους σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Σήμερα θα πρέπει οι απόψεις σου να είναι ακλόνητες στη σχέση σου, ώστε να μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις πράγματα που σε έχουν προβληματίσει. Στους αδέσμευτους Ιχθείς, η ημέρα θα φέρει πολύ καλές εξελίξεις για νέα γνωριμία με σημαντικές προοπτικές εξέλιξης.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αλλαγές που θα γίνουν στον επαγγελματικό τομέα καλό θα είναι να προετοιμαστείς, για να έχεις την επιτυχία που θέλεις. Τόλμησε να πεις τα σχέδια σου και χρησιμοποίησε εύστοχα επιχειρήματα για να πείσεις τους συνεργάτες σου να τα ακολουθήσουν. Κάνε σωστό προγραμματισμό σε σχέση με τα οικονομικά σου και απόφυγε τα έξοδα.

πηγη