Τι λένε τα ζωδια για την Πέμπτη 12 Iανουαρίου


ΚΡΙΟΣ
Σήμερα που πραγματοποιείται η Πανσέληνος στον Καρκίνο, θα αναπτερωθούν οι ελπίδες σου και θα δεις, ιδιαίτερα στον επαγγελματικό σου τομέα τα όνειρα σου να πραγματώνονται. Κάποιο άτομο με μεγάλη ισχύ θα σε βοηθήσει να φτάσεις εκεί  που θέλεις, μιας και στο παρελθόν το είχες βοηθήσει και εσύ σε στιγμή που το είχε ανάγκη.

Αισθηματικές προβλέψεις
Η ερωτική σου σχέση σήμερα θα τονωθεί και θα αποκτήσει μεγαλύτερη ουσία και περιεχόμενο, ως συνέπεια να περάσεις ένα πολύ παθιασμένο βράδυ με το σύντροφό σου. Όσο και για εσένα που είσαι ακόμη αδέσμευτος, κάτι δυνατό έρχεται να ταράξει τα ήρεμα νερά της καθημερινότητας και να σε αποπλανήσει στην αγκαλιά του!!!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Σήμερα θα επικρατεί ιδιαίτερα θετικό κλίμα στη δουλειά σου, που θα σε ευνοήσει για νέα ξεκινήματα, συνεργασίες και επενδύσεις γενικότερα. Οι σχέσεις με τους ανωτέρους σου χαίρουν μεγάλες στιγμές… και οι πρωτοποριακές σου ιδέες πλέον εκλαμβάνονται ως κερδοφόρες και όχι ως παράτολμες.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο


ΤΑΥΡΟΣ
Μη βγεις σήμερα από τον προγραμματισμό που έχεις για να πετύχεις τους στόχους σου. Δικά σου άτομα θα ζητήσουν πολλά από σένα, γι’ αυτό πρέπει να διαχωρίσεις μερικές καταστάσεις. Οι εξελίξεις που θα έχεις θα είναι θετικές, ειδικά σε θέματα που αφορούν κάποια τολμηρά σου σχέδια και οι κόποι σου θα ανταμειφθούν αναλόγως.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στη σχέση σου, δέχεσαι γεγονότα από ανασφάλεια και αδυναμία, συναισθήματα που πρέπει να αλλάξεις το γρηγορότερο, ακόμη κι αν φοβάσαι να μείνεις μόνος σου γιατί στο τέλος θα τα βάλεις με τον εαυτό σου και αυτό θα είναι περισσότερο επίπονο. Για σένα που κάνεις παρέα με την μοναξιά, κάτι καλό έρχεται τώρα στη ζωή σου, που θα έχει τα θεμέλια να εξελιχθεί σε μόνιμο δεσμό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου μέτρησε μερικά πράγματα, γιατί μπορεί να κάνεις λάθος κινήσεις με τους συνεργάτες σου και να μην το αντιληφθείς, με αποτέλεσμα να τους πληγώσεις άθελα σου. Σήμερα προσπάθησε να μείνεις μακριά από οποιαδήποτε οικονομική συναλλαγή που μπορεί να είναι σημαντική για εσένα, γιατί η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Καρκίνου είναι παραπλανητική.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Κάποιες καθυστερήσεις και ανατροπές που θα συμβούν σήμερα στη ζωή σου και θα σε αγχώσουν, με αποτέλεσμα να μην μπορείς να κάνεις πράγματα που θέλεις. Κράτησε αποστάσεις από τα τεκταινόμενα και μείνε μόνος σου, ώστε να μελετήσεις καλύτερα τις κινήσεις σου. Αν αυτό δεν είναι εφικτό, προτίμησε την σιωπή – στο σημείο βέβαια που δεν σε προσβάλει.

Αισθηματικές προβλέψεις
Απόφυγε να κλειστείς στον εαυτό σου από άλλα θέματα που σε απασχολούν και φρόντισε να μιλήσεις με το ταίρι σου, για να σε κάνει να νιώσεις καλύτερα. Αν δεν έχεις ακόμη δεσμό μην το πολυσκέφτεσαι… Κινήσου ανάλογα και δεν θα αργήσεις να κάνεις και την καινούργια γνωριμία που ψάχνεις και που θα σε κάνει ξανά να ονειρεύεσαι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Επειδή το άγχος θα είναι μεγάλο λόγω κάποιων απρόσμενων καταστάσεων που θα προκαλέσει η σημερινή Πανσέληνος στον Καρκίνο και που θα λάβουν χώρα στο χώρο της δουλειάς σου, προτίμησε να ακολουθήσεις δοκιμασμένες μεθόδους συμπεριφοράς, που ήδη γνωρίζεις ότι θα σου φέρουν καλά αποτελέσματα. Έχεις κάποια στασιμότητα στα οικονομικά σου, αλλά φρόντισε να μην αγχώνεσαι, γιατί με τις κινήσεις που θα κάνεις θα μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οι ανατρεπτικές καταστάσεις που θα λάβουν χώρα σήμερα λόγω των επιρροών που σου στέλνει η Πανσέληνος στο ζώδιο σου- τόσο στις επαγγελματικές υποθέσεις σου όσο και στα οικογενειακά θέματα – θα σου προκαλέσουν εκνευρισμό και θα σε εξαντλήσουν. Αν μπορέσεις να ελέγξεις το νευρικό σου σύστημα, θα βρεις τις λύσεις και με πολλή προσπάθεια θα επαναφέρεις την τάξη. Έχεις τη δυνατότητα να βάλεις τα πράγματα στη σειρά τους.

Αισθηματικές προβλέψεις
Πρόσεχε τι κάνεις και τι λες σήμερα στα αισθηματικά σου… γιατί δεν αργεί να έρθει η κακιά ώρα του καβγά, που θα σε κάνει πυρ και μανία με το σύντροφό σου. Μείωσε τους τόνους σου και αν χρειαστεί μείνε μακριά και από το σπίτι σου! Αν αυτό τον καιρό κάνεις παρέα μόνο με την μοναξιά, χαλάρωσε, απόλαυσε το και διασκέδασε το με φιλικά σου πρόσωπα που περνάς τέλεια! Άλλωστε είναι η μόνη επιλογή που έχεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου θα τα καταφέρεις πάρα πολύ καλά, αρκεί να φροντίσεις να τελειώνεις με κάποια θέματα που έχουν μείνει στην μέση. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα. Έχεις πάρα πολλές οικονομικές υποχρεώσεις που πρέπει να τακτοποιήσεις, γι’ αυτό καλό θα είναι να προγραμματιστείς περισσότερο.

ΛΕΩΝ
Καθυστερήσεις και αναβολές θα σε εκνευρίσουν την σημερινή ημέρα, λόγω της Πανσελήνου που πραγματοποιείται στον Καρκίνο. Οι βάσεις που έχεις σε όλους τους τομείς της ζωής σου είναι πολύ καλές, γι’ αυτό μην αλλάξεις πορεία, αν έρθουν κάποια προβλήματα. Συνέχισε στους ρυθμούς που έχεις και η επιτυχία είναι δική σου. Η ημέρα θα είναι έντονη σε σχέση με διάφορες δραστηριότητες που έχεις. Καλό θα είναι να αποφύγεις να πάρεις αποφάσεις, για σημαντικά θέματα στη ζωής σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Προσπάθησε να κατανοήσεις κάποιες καταστάσεις σε κάποια προβλήματα που μπορεί να περνάει το ταίρι σου, βοήθησέ το να τα λύσει και μετά θα δεις ότι το κλίμα μεταξύ σας θα είναι ήρεμο και γαλήνιο. Εσύ που ακόμη δεν έχεις σχέση, μην τρομάζεις από τη στασιμότητα των ημερών, αλλά αναρωτήσου τι κινήσεις πρέπει να κάνεις για να βγεις το γρηγορότερο από τον λήθαργο της μοναξιάς σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Σήμερα στη δουλειά σου θα τα πας αρκετά καλά, αλλά απόφυγε από τον εκνευρισμό που θα έχεις, να έρθεις σε αντιπαλότητες με τους συνεργάτες σου. Θέλεις να βελτιώσεις τα οικονομικά σου και κάνεις τα πάντα για να έχεις περισσότερα έσοδα. Μην κάνεις καμία βιαστική κίνηση σήμερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ορισμένα πράγματα στην καθημερινότητά σου δεν τα βλέπεις στις πραγματικές τους διαστάσεις, με αποτέλεσμα να οδηγείσαι σε λανθασμένα συμπεράσματα και επιπόλαιες κινήσεις. Αυτήν την δύσκολη ημέρα, με την Πανσέληνο να λαμβάνει χώρα στο ζώδιο του Καρκίνου, χρησιμοποίησε περισσότερο τη λογική παρά το συναίσθημα σου για να κάνεις τις σωστές εκτιμήσεις και να προστατεύσεις τον εαυτό σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και γίνεσαι απόμακρος στη σχέση σου, γιατί ο σύντροφός σου θα το παρεξηγήσει και από το πουθενά μπορεί να δημιουργηθεί αρνητικό κλίμα μεταξύ σας. Οι αδέσμευτοι Παρθένοι ακολουθήστε έναν πιο τολμηρό δρόμο για να φτιάξετε την αισθηματική σας ζωή και με την Αφροδίτη από το ζώδιο των Ιχθύων θα έχετε πολλές πιθανότητες για να το πετύχετε.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Θα πρέπει να δεις πολλές καταστάσεις στη δουλειά σου με πολύ ψυχραιμία. Απόφυγε να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες, γιατί η σημερινή Πανσέληνος δε σε ευνοεί και είναι επικίνδυνη. Δούλεψε με πρόγραμμα και προτίμησε, λόγω της ευαίσθητης ψυχοσύνθεσης σου, να είσαι μόνος σου και να μην έρθεις σε επαφή με τους συναδέλφους σου. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν και θα μπορέσεις να αυξήσεις και τα έσοδά σου. Γραφειοκρατικά θέματα ευνοούνται.

ΖΥΓΟΣ
Οι εξελίξεις γύρω σου είναι πολύ γρήγορες. Πρέπει να ανασκουμπωθείς, για να μπορέσεις να φέρεις πολλά θέματα εις πέρας. Απόφυγε την ένταση και τον εκνευρισμό που θα σου προκαλέσει η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Καρκίνου. Μπορεί να μην έφτασε ο καιρός να ανταμειφθείς για κινήσεις που κάνεις σε διάφορους τομείς, αλλά να ξέρεις ότι πολύ γρήγορα θα πάρεις αυτά που θέλεις, τόσο ηθικά όσο και υλικά. Καλό θα είναι να αφήσεις για αργότερα τα σχέδια και τις αλλαγές που θέλεις να κάνεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, θα έχεις κάποιες ιδέες που θα είναι πολύ καλές για να κάνεις τη σχέση σου καλύτερη και θα δώσεις και πολύ μεγάλη χαρά και στο ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη κάτι σπουδαίο στη ζωή σου, με την Αφροδίτη να κινείται στο ζώδιο των Ιχθύων και να σε ευνοεί, μπορείς να σαγηνεύσεις όποιον θέλεις. Μην αφήσεις τις ευκαιρίες σου να πάνε χαμένες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Η ένταση και ο μεγάλος φόρτος που έχεις στα επαγγελματικά σου, μπορούν να μειωθούν αν οργανώσεις καλύτερα το χρόνο σου και δεν είσαι αφηρημένος. Καθυστερήσεις στα οικονομικά σου μπορεί να σε εκνευρίσουν και να αλλάξουν την πορεία που έχεις βάλει. Απόφυγε να πάρεις σημαντικά οικονομικά ρίσκα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Είσαι σε περίοδο που θα ανταμειφθείς και θα αναγνωριστείς για ό,τι έχεις κάνει σε διάφορους τομείς. Η ημέρα είναι αρκετά καλή και η Πανσέληνος που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Καρκίνου, δε θα σε επηρεάσει αρνητικά. Για να μπορέσεις όμως να προχωρήσεις, πρέπει πρώτα να λύσεις κάποιες εκκρεμότητες που έχεις και μπορεί να αποτελούν πρόβλημα αυτή την στιγμή για την πορεία σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Μετά από έναν δυνατό καβγά, έρχεται η συμφιλίωση που ξαναζωντανεύει όλα τα θετικά συναισθήματα της σχέσης. Αυτό μπορεί να γίνει σήμερα και στη δική σου σχέση. Ένας καβγάς που γρήγορα θα ξεπεραστεί και θα σας φέρει πιο κοντά. Και εσύ που σε έχει κυκλώσει η μοναξιά, μπορείς να κάνεις την καλύτερη γνωριμία αρκεί να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά!!!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Σήμερα μπορείς να διευθετήσεις εκκρεμότητες που έχεις στη δουλειά σου και σε αγχώνουν αρκετά. Καινούργιες συνεργασίες ή αλλαγές ευνοούνται. Στα οικονομικά θα έχεις την τάση να ξοδεύεις χρήματα άσκοπα. Καλό θα είναι να περάσεις ουδέτερα, για να μη βγεις εκτός προγραμματισμού.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Σήμερα απαιτείται τεράστια προσοχή σε ό,τι κάνεις, λόγω της Πανσελήνου στο ζώδιο του Καρκίνου, που μας επηρεάζει όλους, ανεξαιρέτως. Κάποιες στιγμές θα νιώθεις ότι πνίγεσαι και δεν μπορείς να ξεσπάσεις. Να θυμάσαι να μη δίνεις σημασία σε ό,τι ακούς. Με τη δυναμικότητα που έχεις, θα καταφέρεις πράγματα που στο παρελθόν ήταν σε στασιμότητα. Θα δεχτείς την υποστήριξη δικών σου ατόμων και θα νιώσεις μεγαλύτερη ικανοποίηση.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, θα υπάρχει σταθερότητα και θα έχεις το χρόνο να αξιολογήσεις καλύτερα τον εαυτό σου και το σύντροφό σου σχετικά με αυτά που σου προσφέρει σε συναισθηματικό επίπεδο. Μπορείς τώρα να εμβαθύνεις περισσότερο στη σχέση σου και να πεις ανομολόγητες σκέψεις σου. Το ίδιο ισχύει και εάν είσαι ελεύθερος και διεκδικείς κάποιο πρόσωπο. Οι εξομολογήσεις κάθε είδους ευνοούνται και σου ανοίγουν τον δρόμο της κατάκτησης… ότι κι αν συνεπάγεται αυτό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Πολλές συζητήσεις και διάφορα μπερδέματα θα είναι τα χαρακτηριστικά της ημέρας στον επαγγελματικό σου χώρο. Φρόντισε να κρατήσεις ουδέτερη στάση και μην αφήνεις την παρόρμηση να σε οδηγήσει. Οικονομικά θα έχεις κάποιο ευχάριστο μήνυμα από άτομο που σου οφείλει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η εξέλιξή σου σήμερα προδιαγράφεται θετική και ανοδική. Θα πρέπει όμως από την πλευρά σου να επιδείξεις αποφασιστικότητα και θάρρος στη λήψη αποφάσεων. Να θυμάσαι τα καλά δεν έρχονται αν δεν είσαι και εσύ διατεθειμένος να τα διεκδικήσεις. Με ζήλο και αυτοπεποίθηση, κινήσου έχοντας για σύμμαχο σου τις ικανότητες σου και θα αποκτήσεις όλα όσα σου αναλογούν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Μουρμούρα, απαιτήσεις και αδικαιολόγητες φοβίες σήμερα θα ρίξουν «μελάνι» στην ερωτική σου σχέση και θα κάνουν και εσένα και το ταίρι σου να δείτε μαύρα όλα τα φλέγοντα ζητήματα που σας προβληματίζουν, λόγω των επιρροών που σου στέλνει η σημερινή Πανσέληνος στο ζώδιο του Καρκίνου. Εσύ που παραμένεις ελεύθερος πρέπει να σκεφτείς ένα πράγμα για σήμερα: Αν δε διαγράψεις για τα καλά το αισθηματικό παρελθόν από μέσα σου, θα σου είναι δύσκολο να κάνεις ένα νέο ερωτικό ξεκίνημα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Οι απότομες αλλαγές σήμερα στα επαγγελματικά σου και σε παγιωμένες καταστάσεις που σε έχουν κουράσει, θα δώσουν άλλον αέρα και άλλη χροιά στο ρουτινιάρικο τοπίο της δουλειάς σου. Αντιμετώπισε τα πράγματα που έρχονται με έξυπνο και διπλωματικό τρόπο. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα. Πρόσεξε να μην παρασυρθείς σε άσκοπες αγορές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Θέλεις να κάνεις πολλές αλλαγές και να φτιάξεις κάποιες καταστάσεις που σε προβληματίζουν. Για να το επιτύχεις, πρέπει να βάλεις ένα πρόγραμμα και μην τα πιάνεις όλα μαζί. Η δυναμικότητά σου θα είναι μεγάλη και κανένας δεν μπορεί να σου αντισταθεί. Μόνο φρόντισε να τα κάνεις όλα με κάποιο μέτρο, γιατί η επιρροή της Πανσελήνου στο ζώδιο του Καρκίνου σε επηρεάζει άμεσα και σε αποσυντονίζει.

Αισθηματικές προβλέψεις
Η αισθηματική σου ζωή μπορεί να γίνει ακόμη καλύτερη από ό,τι είναι αρκεί να κουνήσεις και εσύ λίγο το δαχτυλάκι σου και να μην επαναπαύεσαι σε όσα έχεις κάνει μέχρι τώρα. Η αγάπη θέλει συντήρηση και πρέπει συνεχώς να είσαι σε επιφυλακή, μην το ξεχνάς! Εσύ που είσαι αδέσμευτος, να περιμένεις μία εκδήλωση ενδιαφέροντος από ένα φιλικό σου πρόσωπο. Αν δεν είσαι βέβαιος ότι νιώθεις το ίδιο, μην προχωρήσεις μαζί του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Οι αντιξοότητες που υπήρχαν στα επαγγελματικά σου, σήμερα αρχίζουν να ξεπερνιούνται και οι κόποι και οι προσπάθειές σου τώρα ανταμείβονται. Απόφυγε όμως να συνεργαστείς και να κάνεις καινούργια ξεκινήματα. Στα οικονομικά σου θα μπορέσεις να πας ακόμη καλύτερα, αν είσαι φειδωλός στις κινήσεις σου.

ΙΧΘΥΕΣ
Την σημερινή ημέρα, που θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στο ζώδιο του Καρκίνου, καλό θα είναι να είσαι συντηρητικός. Ο συμβατικός τρόπος δράσης είναι ο ασφαλέστερος και ο πιο ενδεδειγμένος για εσένα σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής σου. Επιπλέον, θα πρέπει οι σκέψεις σου να χαρακτηρίζονται από ευαισθησία και ταπεινότητα και θα πρέπει να αποφύγεις τις υπερβολές στην συμπεριφορά σου, όπως και στις προσδοκίες σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στη σχέση σου θα τα πας μια χαρά. Δίνεις στο ταίρι σου αυτά που του λείπουν, ενώ μπορείς να ξεπερνάς τυχόν προβλήματα που μπορεί να έχουν υπάρξει μεταξύ σας. Εσύ που κάνεις παρέα μόνιμα με την μοναξιά σου, πρέπει να δεις τα πράγματα διαφορετικά και να συνειδητοποιήσεις ότι πρέπει να καταβάλλεις προσπάθειες για να βρεις κάποιον σύντροφο. Κουνήσου!!!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Μπορείς να πας πάρα πολύ καλά στη δουλειά σου, αν δεν κινηθείς παρορμητικά. Φρόντισε σε συζητήσεις που θα κάνεις με συνεργάτες σου, να μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Τα οικονομικά προβλήματα συνεχίζουν να σε προβληματίζουν και η καταναλωτική σου μανία δυσχεραίνει την κατάσταση.

πηγη