Θ.Πάγκαλος: Γιατί έστειλα το σώβρακό μου στους Ράδιο Αρβύλα.


Ο Θεόδωρος Πάγκαλος υποδέχθηκε με τις παντόφλες τη Σάσα Σταμάτη στο πολιτικό του γραφείο στο Κολωνάκι για μια συζήτηση για όλους και για όλα στην εφημερίδα Παραπολιτικά.

Εκτός των άλλων κλήθηκε να μιλήσει για τους Ράδιο Αρβύλα και το σώβρακο του…

«Κάποτε είχαν εμφανίσει ένα σώβρακο με δύο μέτρα περίπου φάρδος και έλεγαν ότι «αυτό είναι το σώβρακο του Πάγκαλου, ο οποίος το έχει κάνει ειδική παραγγελία». Κατόπιν αυτού, τους έστειλα ένα σώβρακό μου, πλυμένο και καθαρό, μεταχειρισμένο όμως, και είπα: «Αυτό είναι το σώβρακό μου. Λυπάμαι που σας απογοητεύω, αλλά ό,τι διαθέτω μπορώ και το βάζω μέσα εδώ και δεν μου χρειάζεται αυτό που δείξατε» (γέλια).

Προς τιμήν τους, το δείξανε στην εκπομπή τους και μετά είπε ένας από αυτούς: «Αν είναι να μας κάνει τέτοιες πλάκες ο Πάγκαλος, θα παραιτηθούμε και να έρθει αυτός να αναλάβει την εκπομπή»».

Για το περιστατικό που είπε σε δημοσιογράφο «Δε μου γα… σαι πρωί-πρωί;» ο πρώην υπουργος του ΠΑΣΟΚ παραδέχτηκε ότι έκανε λάθος αλλά: «Κατ’ αρχάς, ήξερα τον δημοσιογράφο, ήταν άνθρωπος με τον οποίο είχα οικειότητα. Δεν θα το έλεγα σε κάποιον που δεν ήξερα ποτέ. Πήγαινα στις 8 το πρωί, είχε βρέξει, γλίστρησα στα σκαλοπάτια, πήγα να πέσω κάτω και την ώρα αυτή μου βάζει ένα μαρκούτσι μπροστά μου και μου λέει: «Τι γνώμη έχετε για τις δηλώσεις του κυρίου Σημίτη;». Και του απάντησα: «Δεν μου γ… σαι πρωί-πρωί;}. Αυτός όμως είχε ανοιχτή την κάμερα. Ήταν μια φυσιολογική αντίδραση ενός ανθρώπου που πρωί-πρωί, πριν να πιει καφέ, γλιστράει, πέφτει και τον ρωτάνε για τον Σημίτη. Αυτό με έκανε συμπαθέστατο, γιατί ήταν μια λαϊκή εκδήλωση και ο κόσμος το αγαπάει αυτό. Εμένα ο κόσμος με λέει ο Θόδωρος».

ΠΗΓΗ