Γιάννης Σερβετάς: Δείτε την σύζυγό του!


Μπορεί εδώ και χρόνια να μπαίνει στα σπίτια μας … μέσα από την αγαπημένη εκπομπή Ράδιο Αρβύλα, όμως δεν έχει εκθέσει στα φώτα της δημοσιότητας ποτέ την προσωπική του ζωή.

Ο λόγος για τον Γιάννη Σερβετά, που εντοπίστησκε στην παραλία της Θεσσαλονίκης την προηγούμενη εβδομάδα και απαθανατίστηκε για πρώτη φορά από τον φωτογραφικό φακό με την εδώ και 20 χρόνια σύζυγό του.

Το ζευγάρι, διασχίζοντας την παραλιακή Λεωφόρο Νίκης, έκανε στάση για καφέ στο αγαπημένο του στέκι Route 88. «Ο Γιάννης και η Έφη είναι μαζί από τα νεανικά τους χρόνια και παραμένουν αχώριστοι. Είναι διακριτικοί, αποφεύγουν τις κοσμικές δημόσιες εμφανίσεις και προτιμούν για τις εξόδους τους μαγαζιά με τζαζ και ροκ μουσικές επιλογές. Ο Γιάννης συχνά αποκαλεί την Έφη «ηρωίδα» που αντέχει τα δύσκολα επαγγελματικά του ωράρια. Εκείνη κατάγεται από το Αμπελάκι Αρκαδίας, οπότε η Πελοπόννησος είναι από τους αγαπημένους προορισμούς διακοπών τους.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

 

Η μεγάλη αδυναμία και των δύο είναι ο 19χρονος γιος τους Βασίλης, ο οποίος μοιάζει εμφανισιακά στον πατέρα του και ακολουθεί τα βήματά του, σπουδάζει στη σχολή Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης» περιγράφει φίλος του ζευγαριού στο περιοδικό ΟΚ.

4

πηγη