Η ερωμένη του άντρα της, αποκαλούσε την υπέρβαρη σύζυγο του «βόδι», τότε η απατημένη σύζυγος έδωσε την καλύτερη απάντηση


Μια μαμά από το Texas, η Betsy Ayala πάλευε πάντα με τα περιττά κιλά, τα οποία κυρίως μετά την εγκυμοσύνη είχαν εγκατασταθεί στο σώμα της και την είχαν τοποθετήσει σε ένα φαύλο κύκλο βουλιμίας και κατάθλιψης. Έτσι κάπως είχε φτάσει να ζυγίζει 130 κιλά, αλλά 6 μήνες μετά τον τοκετό ανακάλυψε ότι ο αγαπημένος σύζυγός της την κεράτωνε με μια συνάδελφό του.

pay-betsy-ayala-75-stone-after-finding-nasty-comments-her-cheating-husband-and-his-lover-made-about-her

“Ήμουν μαζί του από τα 17 μου και του ήμουν πάντα αφοσιωμένη και τον λάτρευα,” δηλώνει η Betsy.

pay-betsy-ayala-loses-75-stone-after-finding-nasty-comments-her-cheating-husband-and-his-lover-made-about-her

Μα εκείνο που ήταν ακόμα χειρότερο, ήταν που η κοπέλα ανακάλυψε στο facebook του άντρα της τα μηνύματα που αντάλλαζε με την ερωμένη του. Την αποκαλούσαν χοντρή και αγελάδα. Το περίεργο μάλιστα είναι ότι μονίμως ο άντρας της την ενθάρρυνε να τρώει παχυντικά φαγητά και της έλεγε ότι έδειχνε μια χαρά. Η κοπέλα ήταν συντετριμμένη.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

pay-betsy-ayala-loses-75-stone-after-finding-nasty-comments-her-cheating-husband-and-his-lover-made-about-her-1

Αυτός όμως ήταν ο καταλύτης που χρειαζόταν για να το πάρει απόφαση και να αλλάξει ζωή δια παντός. Με τη βοήθεια της αδερφής της άρχισε να πηγαίνει σε μαθήματα Zumba τρεις φορές την εβδομάδα, να σηκώνει βάρη στο γυμναστήριο και να πηγαίνει για τρέξιμο. Ξεκίνησε και μια δίαιτα με πρωτεϊνες και μέσα σε λίγο καιρό είχε φτάσει σχεδόν στα μισά κιλά.

pay-betsy-ayala-75-stone-after-finding-nasty-comments-her-cheating-husband-and-his-lover-made-about-her-1

Τελικά, χώρισε με τον άντρα της όπως ήταν επόμενο, αλλά δηλώνει πως “Ειλικρινά τώρα καταλαβαίνω πως αυτό που έκανε ήταν ευλογία για μένα. Αλλιώς θα έμενα έτσι για πάντα. Μου πήρε καιρό να τον συγχωρέσω, αλλά αυτό που έκανε ήταν δικό του θέμα, όχι δικό μου.”