Γιαγιά μπερδεύεται όταν βάζουν 1 νεογέννητο που δεν έχει ξαναδεί στην αγκαλιά της μέχρι που της εξηγούν ποιο είναι αντιδρά με τον πιο αξιολάτρευτο τρόπο!


Ήταν μια συνηθισμένη μέρα για την Eva, που περνούσε την όμορφη Κυριακή της στο σπίτι της στο Franklin.
Ξαφνικά άκουσε ένα χτύπημα στην πόρτα. Ήταν ο γιος της και η νύφη της που είχαν έρθει από τη Xαβάη. Το ζευγάρι, η Miranda και ο Donny υπηρετούν τις δυνάμεις της πολεμικής αεροπορίας από το 2008.
Αλλά εκείνο το απόγευμα δεν ήρθαν με άδεια χέρια. Η Eva δεν το ήξερε, αλλά σύντομα θα ανακάλυπτε ότι όχι μόνο θα ήταν πλέον γιαγιά, αλλά θα γνώριζε κι από κοντά πλέον την μικρή υιοθετημένη εγγονή της.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Η Miranda και ο Donny είχαν πρόσφατα υιοθετήσει ένα μικρό κοριτσάκι, τη Melissa Faith, χαϊδευτικά Lily, με μια διαδικασία που ξεκίνησε από τον Οκτώβρη του 2015.

“Είχαμε διαλέξει να μην το πούμε στους συγγενείς μας. Θέλαμε να προστατεύσουμε τόσο εμάς όσο κι εκείνους μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία υιοθεσίας. Ήταν τεράστιο βήμα. Κι όταν επιτέλους πήραμε στα χέρια μας το μωρό, ξέραμε ότι δεν είναι από εκείνα τα νέα που τα μοιράζεσαι δια τηλεφώνου.”

Για 10 μέρες, ο Donny έκρυβε το μυστικό από τη μητέρα του μέχρι να φτάσει σπίτι. Στο βίντεο, θα δείτε πόσο συγκινητική είναι η αντίδραση της γιαγιάς όταν καταλαβαίνει ποιο είναι το μωρό που κρατάει στην αγκαλιά της.