Αυτή είναι η όμορφη δασκάλα που βίασε άγρια και σοδόμισε δύο ανήλικους μaθητές της!


Ισχυρό σοκ και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία του Κεντάκι, αλλά και στην κοινή γνώμη, η σeξουαλική κακοποίηση δύο 16χρονων μaθητών από την ίδια τους τη δασκάλα.

Η 28χρονη Kasey Warren (gallery) παραδόθηκε στις αρχές, αφού αυτές έφθασαν στα ίχνη της, ξετυλίγοντας μια πρωτοφανή υπόθεση βιασμού έφηβων αγοριών.

Την όμορφη δασκάλα, η οποία δεν δίστασε μάλιστα να παραδεχθεί την ενοχή της, βαραίνουν κατηγορίες για βιασμό τρίτου βαθμού και σοδομισμό δεύτερου βαθμού ανηλίκων.

Αφού αθωώθηκε πάντως για μία ακόμη κατηγορία σοδομισμού, αντιμετωπίζει τριετή ποινή φυλάκισης, ενώ μετά την αποφυλάκισή της θα παρακολουθείται ως «s3x offender».

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

H Warren γνώρισε τους δύο μaθητές όταν εργαζόταν ως αναπληρώτρια καθηγήτρια στο Carlisle County από τον περασμένο Ιανουάριο μέχρι το Μάρτιο.

Ικανοποίησε, δε, αρκετές φορές τις αρρωστημένες σeξουαλικές ορέξεις της με έναν από τους μαθητές, ενώ με τον άλλο συνευρέθηκε eρωτικά μόνο μία φορά τον Ιούνιο. Σύμφωνα πάντα με τη δικογραφία, πήγαινε τους ανήλικους μαθητές της στο γειτονικό McCracken, όπου εργαζόταν ως κρατική υπάλληλος, μέχρι πριν από λίγο καιρό.

Σημειώνεται ότι στις ΗΠΑ, το όριο ηλικίας για σeξουαλική πράξη, με απαραίτητη βέβαια προϋπόθεση τη συναίνεση του ανήλικου, είναι 16 ετών, ωστόσο οι δικαστές έκριναν ότι η Warren «εγκλημάτησε», κάνοντας κατάχρηση της εξουσίας της.

«Οι μaθητές είναι ακόμα ανήλικοι ενώ η δασκάλα κατέχει θέση εξουσίας. Αυτός είναι ο λόγος που δεν μπορούν να έχουν σeξουαλική σχέση μαζί της», εξήγησε εκπρόσωπος της αστυνομίας του Κεντάκι.

Οι κατηγορίες εναντίον της ασυνείδητης δασκάλας θα ήταν πρώτου βαθμού αν το δικαστήριο δεν έκρινε ότι οι δύο μαθητές – τα ονόματα των οποίων δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα – συναίνεσαν για να συνευρεθούν σeξουαλικά μαζί της. Θα ανακοινώει την ποινή της τον Φεβρουάριο.

newsone.gr